Brandslukker Maus Xtin Klein


Denne Maus Xtin Klein brandslukker er kompakt og slukker alle typer af mindre brænde i f.eks. træ, plast, væsker som benzin og diesel, gas, fedt og olie samt elbrande op til 75 000 Volt. Slukningen efterlader i modsætning til slukning med pulver, ingen rester eller kemikalier der ødelægger derfor ikke elektronik, motorer eller tekstiler.

625,00 DKK
695,00 DKK
Du sparer: 70,00 DKK
Lager: Forventet leveringstid er 2-4 hverdag(e).

Brandslukker Maus Xtin Klein

Maus bruger kalium som slukningsmiddel og aerosol som drivgas.

Kaliumrøgen lægger sig over det der brænder og ilden har ingen ilt til forbrænding, hvilket får den til at gå ud. Alle aktive bestanddele i slukningsemnet fordamper, og det eneste som skal fjernes i forbindelse med rengøring efter branden er aske og sod.

Lad MAUS ligge i båden ved siden af dit søkort og din mobiltelefon, så er du aldrig langt fra en hurtig hjælp ved en eventuel brand ombord på båden. Undgå at ødelægge motoren unødvendigt med pulver - bådsæsonen er alt for kort til det.

MAUS er godkendt af Rina, som har klassificeret og certificeret fartøjer siden 1861. Eksempler på tænkbare brandfarer ombord er: Spritkøkkener, elektriske apparaturer, gas, benzin, diesel, motorer, madlavningsbrande.

Klassificering: BC, Slukker ABCF og el.

Samme slukningskraft som en 2 kg. pulverslukker,

Rækkevidde: ca. 3 meter.

Højde: 243 mm.

Vægt: 480 g.

Vægholder inklusive.