Firetrace til bådens motorrum

Firetrace til bådens motorrum. Automatisk Brandslukning System Systemets store fleksibilitet ligger bl.a. i, at slangen kan føres ned i og omkring emner, så som motor, det ikke tidligere var muligt at beskytte optimalt. Effektiviteten opnås, fordi hullet i slangen, som udløser slukningen, kommer der hvor varmeudviklingen er størst.

3.399,00 DKK
Lager: Forventet leveringstid er 2-4 hverdag(e).

FIRETRACE TIL BÅDENS MOTORRUM.
Automatisk Brandslukning System
Systemets store fleksibilitet ligger bl.a. i, at slangen kan føres ned i og omkring emner, så som motor, det ikke tidligere
var muligt at beskytte optimalt. Effektiviteten opnås, fordi hullet i slangen, som udløser slukningen, kommer der hvor varmeudviklingen er størst.
Slangen springer ved ca. 110°. CO2 beholdere må ikke placeres hvor den udsættes for varme på over 60°.
Firetrace, 440 cm detektorslange,
DK manual og 10 kabelbøjler

Teknisk information
Firetrace består af en detektorslange, der er lavet af et specialfremstillet polymermateriale. Detektorslangen er forbundet med en ventil til trykbeholderen med brandslukningsmidlet. Beholderen og detektorslangen er under samme tryk. Detektorslangen er monteret indeni eller omkring det udstyr, der skal beskyttes. I det øjeblik temperaturen er over 110-120°, brister detektorslangen på det varmeste sted. Dette får trykket i detektorslangen til at falde, og derved udløses slukningsmidlet i beholderen. Dette sker inden for 7-10 sekunder, altså med minimal eller ingen brand/skader. Med Firetrace undgås eller reduceres følgeskader kraftigt, da ilden slukkes inden den egentlig opstår. Firetrace kan tilkobles manuel aktivering, elektronisk aktivering, trykfaldskontakter til afbrydelse af maskineri, tilkobling af akustisk eller visuel alarm m.m. Firetrace anvender alle de kendte former for brandslukningsmidler, der er på markedet. Systemet kan opbygges til slukning gennem rør og centralt placerede dyser.
Derfor bør du vælge Firetrace
Firetrace er et unikt produkt til brandsikring og brandslukning, og fleksibiliteten er en vægtig grund til at vælge Firetrace:

Kræver ingen elektrisk tilslutning.
Har ingen bevægelige dele.
Indeholder ikke følsom mekanik.
Kan tilsluttes kontakt til aktivering af akustisk/visuel alarm, nedlukning af anlæg o.l.
Er let at montere, selv i meget små rum.
Kan sikre flere objekter på én gang.
Firetrace virker inden for blot 7-10 sekunder på blot 5 cm afstand og er upåvirket af snavs, vind og vejr. Den eneste form for vedligeholdelse er et årligt serviceeftersyn. Selve detektorslangen kan holde 5-10 år.

9 sekund tag det for at tømme de 2 kg