MPS kystnært nødblussæt, 2 røde nødblus + 1 faldskærmsraket

Model/varenr.: 1160534

Forbered dig på enhver nødsituation på havet med MPS kystnært nødblussæt, der indeholder to røde håndblus og en faldskærmsraket. Dette kompakte nødsæt er designet til kystnære eventyr, hvor sikkerhed og synlighed er afgørende.

Bem: denne vare skal afhentes i vores Butik I Sønderborg da den ikke må sendes.

349,00 DKK
Lager: På lager

MPS kystnært nødblussæt, 2 røde nødblus + 1 faldskærmsraket

De to røde håndblus i sættet er uundværlige nødsignaler, der sikrer synlighed og opmærksomhed i kritiske situationer. Den røde farve er internationalt anerkendt som et nødsignal til at tiltrække opmærksomhed.

Faldskærmsraketten, der også er inkluderet, tilbyder et højt opsendt lysglimt, hvilket øger synligheden og gør det lettere for redningsfolk at lokalisere din position, især i mørke eller vanskelige vejrforhold.

Alt er pakket i en vandtæt pose, der beskytter nødblussættet mod fugt og sikrer, at det er klar til brug, når det behøves mest.

Vigtigt at bemærke er, at denne vare skal afhentes i vores butik i Sønderborg, da den ikke må sendes. Dette sikrer overholdelse af regler og bestemmelser vedrørende transport af nødblus og sikrer, at du får det bedst mulige udstyr til din sikkerhed på vandet. Med MPS kystnært nødblussæt er du godt rustet til at tackle nødsituationer og opretholde sikkerhed under kystnære sejladser.

spacer