Redningsslynge OSR godkendt oppustelig redningsvest

Redningsslyngen fra BALTIC, model Rescue Sling, er en OSR-godkendt oppustelig redningsvest, der opfylder kravene i OSR MoMu 0, 1, 2, og 3. Denne redningsslynge er et pålideligt og let anvendeligt system designet til at redde nødstedte og installeres nemt på pushpit med fire kraftige gjorde og spænder.

915,00 DKK
1.199,00 DKK
Du sparer: 284,00 DKK
Lager:

Redningsslynge OSR godkendt oppustelig redningsvest

Fremstillet af slidstærkt fluorescerende materiale er slyngen synlig og let at identificere i nødsituationer. Den medfølgende 38 meter lange 8mm flydende line giver mulighed for effektiv bjærgning af nødstedte personer. Med en imponerende opdrift på 100N sikrer redningsslyngen, at den nødstedte holdes sikkert oven vande.

Redningsslyngen opfylder OSR-kravene i MoMu 0, 1, 2 og 3 og er derfor en pålidelig og godkendt redningsløsning. Den kompakte størrelse, med mål på bredde 30 cm, højde 44 cm og dybde 17 cm, gør det nemt at opbevare og have klar til brug. Med en vægt på 1600g er redningsslyngen let at håndtere og transportere. Foderalet, lavet af 100% polyester, sikrer høj UV-resistens og lang levetid. Den OSR-godkendte Redningsslynge / LifeSling / Rescue Sling fra BALTIC er det ideelle valg til sikker og effektiv bjærgning af nødstedte i maritime situationer.

 

Se vores udvalg i børne redningsveste her!

Baltic

BALTIC Lifejackets Sweden - Anerkendt kvalitetsstempel siden slut 1970 èrne.

Baltic har siden 1970 èrne udviklet, designet og produceret redningsveste, svømmeveste, sikkerheds seler, livliner mm. med sikkerheden til søs som top prioritet.

Baltic giver hele 5 års garanti på deres produkter!

Alle Baltic`s produkter er omhyggeligt gennemtestet før de videresendes til CE certificering. Baltic har flere parametre de tester deres produkter ud fra og opfylder ikke kun minimumskravene i standarden for test af sikkerhedsudstyr:

      • Bæreevnen på sikkerhedsvesten, svømmevesten mv. er i fokus, da bæreevnen er altafgørende for at holde dig flydende når uheldet er ude.
      • Produkterne bliver testet i forhold til miljøet de skal fungerer i, komfort i forhold til brugeren og holdbarheden i forhold til slidstyrke og materialer.

Baltic er en af de førende producenter i Europa og deres sortiment omhandler følgende:

spacer