Redningsveste

Redningsvest

Sejlsport er fantastisk. Desværre kan der ske uheld, og derfor er det vigtigt at tage forholdsregler og føle sig sikker. Det er grunden til at redningsvesten er det vigtigste sikkerheds udstyr til dig der sejler, ror eller dyrker andre maritime hobbyer.

Der er altid en risiko ved at sejle – selvom den er lille - og derfor er det vigtigt at man har det rigtige udstyr og tager sine forholdsregler. Derudover, er det et lovkrav at man medbringer redningsveste til alle pasagerer om bord. Hos Marinelageret har vi et stort udvalg af redningsveste til alle formål og i alle størrelser.

Se vores udvalg af redningsveste nedenunder:

Man kan måske finde redningsvesten ubehagelig, når solen bager eller når man at dækket af flere lag tøj, som gør bevægelse vanskelig. Skulle man dog være så uheldig at tage en uventet dukkert, så vil du være fantastisk glad for at du har den på. Vi har mange typer af redningsveste hos Marinelageret. Vi har alle størrelser fra dig, dit barn, din hund og endda dit barns bamse. Ingen ombord må overses når det kommer til redningsveste. Men før du køber din redningsvest er det vigtigt at gøre dig klart, hvilken type redningsvest du ønsker at anvende.

Model/varenr.: 20.405.005
Redningsvest til dit barns Bamse.? En god måde at lære de små på at man skal bære redningsvest.
108,00 DKK
599,00 DKK
199,00 DKK

Typer af redningsveste:

Alm. redningsvest: Den orange redningsvest med krave er den mest almindelige. og derfor den de fleste er bekendte med. Redningsvesten er designet til at holde dig i live længst muligt, skulle du blive bevidstløs. Formålet med kraven er at få dig vendt om, så du flyder på ryggen. Derfor er den et godt valg til de fleste aktiviteter.

Svømmevest: Svømmevesten giver den bedste mulighed for bevægelse. Det er lettere at svømme omkring båden, skulle det være nødvendigt. Derfor er den også tit brugt af folk der dyrker forskellige former for vandsport. Ulempen ved svømmevesten er dog at den ikke løfter dig meget, og hvis du er bevidstløs gavner den ikke som andre redningsveste. Grunden er at den bl.a. ikke har en krave og derfor ikke får dig til at flyde helt så let eller på den rigtige måde.

Oppustelig redningsvest: Den oppustelige redningsvest er det bedste af begge verdener. Den oppustelige funktion er med til at give den en fleksibel størrelse. Fleksibiliteten gør at man let kan bevæge sig, og samtidig sikre at du flyder korrekt når du er i vandet. Grunden er at redningsvesten først bliver oppustet når man har kontakt med vandet. Denne fleksibilitet er hvad der gør den til et populært og anbefalelsesværdigt valg.

Barnets redningsvest: Redningsveste til børn er specielt designede. Ikke kun i forhold til størrelse, men det har også ekstra stropper og stof. Børneredningsveste kan ikke fås som oppustelige, fordi børn ikke vejer nok til at kunne udløse funktionen. De er derfor meget traditionelle, men lavet med henblik på komforten.

Hundens redningsvest: Hunden er vores bedste ven og derfor kommer den med over alt. Så er det også vigtigt at vi tænker på sikkerheden ang. vores firbenede ven. Derfor har vi hos Marinelageret også redningsveste til hunde. De er specielt designet til at give din hund den rigtige opdrift og findes i mange størrelser.

Skal du se om din redningsvest stadig virker som den skal? Eller skal du have en ny? Kig på søfartsstyrelsens hjemmeside for råd og vejledning: http://www.soefartsstyrelsen.dk/fritidssejlere/Sider/Tjekdinegenselvoppusteligeredningsvest.aspx

Bekendtgørelser vedr. redningsveste: https://www.retsinformation.dk/Forms/R0710.aspx?id=65064

Sikkerhed til søs er alfa omega. Redningsvest er en stor del af sikkerheden, vi har derfor et bredt udvalg af redningsveste.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os.

Trygfonden har skrevet en fin artikel om redningvesten og sikkerhed til havs, se den her.