-29%

Skipper rednings vest Orange BALTIC 1280

Skipper-redningsvesten er designet med den nye smallere krave, der ikke kun øger brugerkomforten, men også giver en forbedret pasform. Den tætte størrelsesinterval gør det nemt at finde den perfekte vest, der passer til dine individuelle behov og præferencer.

Pris fra
249,00 DKK
349,00 DKK
Du sparer: 100,00 DKK
Lager:

Skipper rednings vest Orange BALTIC 1280

For de to mindste størrelser, 3-10 kg og 10-20 kg, er skridtbuksen af typen "bæverhale" integreret for ekstra sikkerhed og pasform. De tre mindste størrelser har alle en praktisk løftestrop bag kraven, der letter redningsarbejdet og øger sikkerheden.

Ud over den praktiske udformning er Skipper-redningsvestene udstyret med to reflekser og en fløjte, der øger synligheden og muligheden for at tiltrække opmærksomhed i nødsituationer. Den femårige garanti, der følger med, er en ekstra sikkerhedsgaranti, der afspejler producentens tillid til produktets holdbarhed og ydeevne.

Skipper-redningsvestene er det ideelle valg for dem, der ønsker en pålidelig og komfortabel redningsvest med moderne funktioner og forbedret pasform. Uanset om du er en erfaren sejler eller en nybegynder, er Skipper-redningsvesten designet til at opfylde dine sikkerhedskrav og give dig tryghed på vandet.

spacer