-20%

Baltic Dinghy Pro Jolle Kajak vest Sort/Grå

Dinghy Pro fra BALTIC er den ideelle redningsvest til vandsportaktiviteter, hvor bevægelsesfrihed og komfort er afgørende. Denne redningsvest skiller sig ud med sin unikke kombination af supersoft skum i fronten og stabiliserende skum i ryggen, der sikrer en behagelig og sikker pasform. Det ekstra korte snit, korrosionsfri kraftige delrin lynlås i siden og elastik i siderne bidrager alle til den fremragende komfort og bevægelsesfrihed, som denne vest tilbyder.

479,00 DKK
599,00 DKK
Du sparer: 120,00 DKK
Lager:

Baltic Dinghy Pro Jolle Kajak vest Sort/Grå

Vesten er udstyret med et bælte, der har dobbelt velcrojustering og taljesnøre, hvilket sikrer, at vesten sidder tæt og sikkert under alle aktiviteter. Tætte størrelsesintervaller gør det let at finde den perfekte pasform, mens frontlommen i Mylar med lynlås tilføjer en praktisk opbevaringsmulighed.

BALTIC har designet denne vest med høj kvalitet og ydeevne i tankerne. Den opfylder de nødvendige sikkerhedsstandarder og er godkendt i henhold til EN/ISO 12402-5 i 50N-klassen. Med størrelser tilpasset vægt og brystmål sikrer Dinghy Pro en optimal pasform og sikkerhed for enhver vandentusiast. Med 5 års garanti til fritidsbrug er Dinghy Pro en pålidelig ledsager til sjov og sikker vandsport.

spacer