Baltic Legend 305 auto sele sprayhood lys

Denne redningsvest i 275N-klassen er skræddersyet til hav- og kapsejlads, hvor sikkerhed og pålidelighed er af afgørende betydning. Udstyret med avancerede funktioner, er denne redningsvest designet til at imødekomme de høje standarder inden for sejlads. Det indbyggede inspektionsvindue giver mulighed for løbende kontrol af Pro-Sensor udløser- og CO2-patronstatus, hvilket er essentielt for vedligeholdelse og sikkerhed.

2.199,00 DKK
Lager:

Baltic Legend 305 auto sele sprayhood lys

En 60g CO2-patron med en sikker patronholder forhindrer utilsigtet løsning, hvilket er afgørende for at opretholde optimal funktion. Vesten er udstyret med et harness, SOLAS lys og en sprayhood, hvilket gør den ideel til professionelle sejlere og kapsejladsentusiaster. Den opfylder også kravene i henhold til World Sailing OSR 5.01 og har en harness/livsele godkendt i henhold til EN ISO12401-standarderne.

Den avancerede ryggjord med ventilation og komfortbagside sikrer en behagelig pasform, mens nakken er designet til at følge kroppens konturer. Med imponerende 305N opdrift tilføjer denne vest ekstra sikkerhed og tryghed på vandet. Den er forberedt til AIS og har en aftagelig skridtgjord for ekstra fleksibilitet. Denne redningsvest opfylder også OSR MoMu 0,1,2,3 og har en justerbar størrelse, der passer til brystmål fra 70-150 cm og personer i størrelsen 40-150 kg. Med en toårig garanti er dette et pålideligt valg, der opfylder de højeste standarder inden for sikkerhed og kvalitet på havet.

spacer