Legend 165 auto + sele oppustelig redningsvest

Legend 165 auto + sele oppustelig redningsvest fra BALTIC er det ultimative valg for dem, der ønsker en redningsvest, der kombinerer avanceret sikkerhed med enestående komfort. Denne redningsvest er designet med en automatisk oppustning og manuel backup, hvilket sikrer optimal ydeevne i nødsituationer. Inspektionsvinduet muliggør let kontrol af ProSensor udløser- og CO2 patronstatus, og den 33g CO2 patron med patronsikring forhindrer utilsigtet udløsning.

 

1.499,00 DKK
1.700,00 DKK
Du sparer: 201,00 DKK
Lager:

Legend 165 auto + sele oppustelig redningsvest

Legend 165 AH imponerer med sin komfortable pasform, hvilket skyldes den innovative konstruktion, der hviler på skuldrene og undgår belastning på nakken. Den avancerede ryggjord med ventilation, komfortabel bagside og nakke sikrer en behagelig oplevelse for brugeren. Den aftagelige skridtgjord med klikspænde gør det nemt at anvende og fjerne vesten.

Med en imponerende opdrift på 165N og en vægt på kun 950g opfylder Legend 165 AH de strenge krav i 150N klassen. Vesten passer til personer med en vægt mellem 40-120 kg og et brystmål fra 70-150 cm. Den internationale safety orange farve i oppustet tilstand sikrer synlighed i nødsituationer.

Legend 165 AH er fuldt certificeret ifølge CE EN/ISO 12402-3 og følger også ISO12401/EN1095/OSR 5.01 standarder for safety harness/livsele. BALTIC står bag produktets kvalitet og tilbyder en generøs 5 års garanti til fritidsbrug. Med Legend 165 AH får brugerne en redningsvest, der kombinerer toppræstation med en komfortabel og pålidelig oplevelse til alle former for vandsport.

Se vores udvalg i børne redningsveste her!

Baltic

BALTIC Lifejackets Sweden - Anerkendt kvalitetsstempel siden slut 1970 èrne.

Baltic har siden 1970 èrne udviklet, designet og produceret redningsveste, svømmeveste, sikkerheds seler, livliner mm. med sikkerheden til søs som top prioritet.

Baltic giver hele 5 års garanti på deres produkter!

Alle Baltic`s produkter er omhyggeligt gennemtestet før de videresendes til CE certificering. Baltic har flere parametre de tester deres produkter ud fra og opfylder ikke kun minimumskravene i standarden for test af sikkerhedsudstyr:

      • Bæreevnen på sikkerhedsvesten, svømmevesten mv. er i fokus, da bæreevnen er altafgørende for at holde dig flydende når uheldet er ude.
      • Produkterne bliver testet i forhold til miljøet de skal fungerer i, komfort i forhold til brugeren og holdbarheden i forhold til slidstyrke og materialer.

Baltic er en af de førende producenter i Europa og deres sortiment omhandler følgende:

spacer