-32%

MARINEPRO GP auto m. sele BALTIC 1413 sort-grå

Model/varenr.: B14130001

MARINEPRO GP Auto m. sele fra BALTIC 1413 i sort-grå er den ultimative redningsvest, der kombinerer avanceret teknologi med komfort og sikkerhed. Den automatiske oppustningsfunktion, med en manuel backup, sikrer hurtig og pålidelig oppustning i nødsituationer. Den komfortable fleeceforede krave øger brugervenligheden og tilføjer en ekstra dimension af komfort.

749,00 DKK
1.099,00 DKK
Du sparer: 350,00 DKK
Lager: På lager

MARINEPRO GP auto m. sele BALTIC 1413 sort-grå

Vesten inkluderer en aftagelig 30 mm skridtgjord for ekstra sikkerhed, selvom den ikke er vist. Med en 33g CO2-patron og patronsikring forhindres utilsigtet løsning af patronen, hvilket øger sikkerheden betydeligt. Vesten har en imponerende opdrift på 165N og en lunge i international safety orange farve, hvilket sikrer synlighed i nødsituationer. Den er designet til personer med en vægt mellem 40-150 kg og opfylder ISO 12402-3 standarden i 150N klassen.

Med inkluderet Harness/Livsele, der er godkendt ifølge ISO 12401/EN1095, har vesten dobbelt ryggjord og sikkerhedsspænde i rustfrit stål. Den passer til personer med brystmål mellem 70-150 cm og leveres med en imponerende 5 års garanti. Denne komfortable og smidige redningsvest med safetyharness/livsele tilbyder enestående værdi til en skarp pris og er det ideelle valg for enhver, der prioriterer sikkerhed og komfort på vandet.

 

Se vores udvalg i børne redningsveste her!

Baltic

BALTIC Lifejackets Sweden - Anerkendt kvalitetsstempel siden slut 1970 èrne.

Baltic har siden 1970 èrne udviklet, designet og produceret redningsveste, svømmeveste, sikkerheds seler, livliner mm. med sikkerheden til søs som top prioritet.

Baltic giver hele 5 års garanti på deres produkter!

Alle Baltic`s produkter er omhyggeligt gennemtestet før de videresendes til CE certificering. Baltic har flere parametre de tester deres produkter ud fra og opfylder ikke kun minimumskravene i standarden for test af sikkerhedsudstyr:

      • Bæreevnen på sikkerhedsvesten, svømmevesten mv. er i fokus, da bæreevnen er altafgørende for at holde dig flydende når uheldet er ude.
      • Produkterne bliver testet i forhold til miljøet de skal fungerer i, komfort i forhold til brugeren og holdbarheden i forhold til slidstyrke og materialer.

Baltic er en af de førende producenter i Europa og deres sortiment omhandler følgende:

spacer