-7%

DW-STR/02E/C 2 m elastik 2 hager

Model/varenr.: C3893-30

Denne lette og kompakte sikkerhedsliner fra Spinlock er den ideelle følgesvend til dine sejladsoplevelser. Designet til brug med alle deckveste, denne liner er op til 50% lettere og mere kompakt end traditionelle alternativer, hvilket giver dig en mere behagelig og effektiv oplevelse på vandet.

549,00 DKK
589,00 DKK
Du sparer: 40,00 DKK
Lager: På lager med forventet levering om 2-4 dag(e)

DW-STR/02E/C 2 m elastik 2 hager

Sikkerhedsliner er en afgørende del af dit udstyr, og denne model skuffer ikke. Med en kompakt elastisk 16 mm gjord og en let sikkerheds hage, er det let at fastgøre dig selv til dækket uden at blive begrænset af unødvendig bulk eller vægt. Reflekstråde er indvævet i linen, hvilket øger synligheden og sikkerheden under alle forhold.

Denne sikkerhedsliner er udstyret med en overbelastningsindikator, der giver dig ekstra tryghed ved at signalere, når linen har været udsat for overbelastning. Med Spinlock sikkerhedsliner kan du fokusere på din sejlads og have tillid til, at dit sikkerhedsudstyr yder optimal beskyttelse. Invester i letvægtskomfort og pålidelig sikkerhed med denne avancerede sikkerhedsliner.

spacer