Autopiloter

Autopiloter til båd

Her på siden finder du autopiloter fulde af finesser med optimal bådkontrol til alle formål. Marinelageret har autopiloter til alle formål, om det er fiskesøgning, kapsejlads eller langture på åbent hav.

Vi har stor erfaring med autopiloter og tilbehør af mærket SIMRAD og med deres brede udvalg af autopiloter til hydrauliske styresystemer, autopiloter til kabelstyring, rorpindspilot, betjening, LCD skærm, rorføler m.m.

Se vores udvalg i autopiloter nedenunder:

Model/varenr.: RA12004

Raymarine på ST 1000 Autopilot lader dig håndtere dine sejl imens piloten holder kursen. Hvad enten den bruges som stand-alone pilot eller med SeaTalk/ NMEA GPS. Det tydelige baggrunds belyst LCD og 6 knaps keypad gør denne autopilot sikre at bruge.

3.995,00 DKK
Lager: På lager
-9%
Model/varenr.: 10.6400

Lowrance’s nye outboard pilot, som integreres direkte i HDS Gen2, HDS Gen2 Touch og HDS Gen3. Styr båden direkte fra dit Lowrance instrument.

Piloten er ”plug’n’play” og leveres med alt det tilbehør du skal bruge for at kunne montere den til et hydraulisk system. Piloten er NMEA2000 baseret og kan kombineres med en integrationen

fra Motorguide Xi5.

Kalibreringen af autopilotener er hurtig og nem – Når autopiloten er monteret og kalibreret kan du kontroler bådens kurs direkte via HDS-plotteren. AutoRoute funktionen er let og overskuelig og ikke mindst nem at styre fra plotteren.

Den hydrauliske version leveres inkl. fittings, slange og olie og monteres direkte på ratpumpen.

 Dog skal der bruges et special monteringkit nogle nogle Ultraflex styringer.

10.199,00 DKK
11.199,00 DKK
Du sparer: 1.000,00 DKK
Lager: Forventet leveringstid er 2-4 hverdag(e).

I vores komplet pakke løsninger, så som vores SIMRAD AP24 komplet pakke, får du AP24 display, AC12 computer, RC42 kompas og RPU80 hydraulikpumpe og samtidig er du med denne løsning sikret en bedre og betydelig mere driftsstrøm end tidligere modeller. De kan kobles direkte til et netværk via SimNet.