-25%

1852 El-påhængsmotor 12V, 40lbs, ben 66cm

Model/varenr.: 1194725

Oplev enestående ydelse og pålidelighed med denne førsteklasses el-påhængsmotor, specielt designet og godkendt til brug i saltvandsmiljøer. Uanset om du sejler på havet eller i kystnære farvande, er denne motor en pålidelig makker til dine maritime eventyr.

1.599,00 DKK
2.139,00 DKK
Du sparer: 540,00 DKK
Lager: På lager

Kvalitets el-påhængsmotor, der er godkendt til saltvandsbrug.

Motoren er udstyret med et LED-display, der viser batteriniveauet, hvilket giver dig konstant overvågning af strømstatus og planlægning af din sejlads. De 10 justerbare tiltpositioner giver dig fuld kontrol over motorens vinkel og sikrer optimal ydelse i forskellige vandsituationer. Den justerbare styrearm og benhøjde tilbyder personlig tilpasning, så du kan indstille motoren præcis efter dine behov og præferencer.

Med en maksimal trykstyrke på 40 lbs og en effektivitet på 480W/40A er denne el-påhængsmotor både kraftfuld og energieffektiv. Den er designet til 12V drift og vejer kun 7,1 kg, hvilket gør den let at håndtere og montere på din båd. Med en benlængde på 66 cm er den velegnet til forskellige bådstørrelser med en maksimal længde på 5 meter og en maksimal vægt på 320 kg.

Investér i en motor, der kombinerer kvalitet, holdbarhed og alsidighed, og gør dine sejloplevelser endnu mere uforglemmelige med denne saltvandsgodkendte el-påhængsmotor.

spacer