WEMA USA 225 mm sensor S5

Model/varenr.: CWE323133

Wema S5-A250 tanksensoren med en SAE 5-huls flange og en modstand på 240-30 ohm er en topkvalitetsprodukt, der er fremstillet af SUS316 syrefast rustfrit stål. Denne tanksensor er designet specielt til bådmiljøer og er ideel til at måle niveauet af brændstof eller vand i tankene.

 

453,00 DKK
Lager: På lager med forventet levering om 2-4 dag(e)

WEMA USA SENSOR

Med en længde på 225 mm er denne tanksensor fra Wema den perfekte størrelse til mange bådapplikationer. Den kan nemt monteres på tanken med den medfølgende SAE 5-huls flange, hvilket sikrer en nem og sikker installation. Det er en alsidig og pålidelig tanksensor, der er egnet til både private og professionelle bådsejere.

Tanksensoren er fremstillet i SUS316 syrefast rustfrit stål, som er kendt for sin høje modstandsdygtighed over for korrosion og rust. Dette gør det til en ideel løsning til både ferskvand og saltvand. Det IP65-vandtætte kabinet sikrer, at sensoren fungerer optimalt under alle vejrforhold og beskytter mod fugt, saltvand og andre skadelige elementer. Den medfølgende 1 meter lange kabel sikrer nem tilslutning til dit instrumentpanel.

Denne tanksensor er specielt designet til bådmiljøer, og dens robuste konstruktion og høje kvalitet sikrer, at den er i stand til at modstå de barske betingelser på havet. Det er en pålidelig og holdbar tanksensor, der vil give dig præcise målinger af tankniveauet i mange år fremover.

Alt i alt er Wema S5-A250 tanksensoren en ideel løsning til bådsejere, der søger en pålidelig og holdbar tanksensor. Med dens høje kvalitet og robuste konstruktion er denne tanksensor det perfekte valg til enhver bådapplikation.

spacer