-10%

Folde rat til Sejlbåd

Det Folde Rat til Sejlbåd er et innovativt og pladsbesparende styresystem designet til sejlentusiaster, der ønsker fleksibilitet og effektiv styring af deres båd. Dette foldbare rat giver dig mulighed for at optimere pladsen i cockpittet, hvilket er særligt værdifuldt på mindre sejlbåde, hvor pladsen er begrænset.

Pris fra
17.643,00 DKK
19.603,00 DKK
Du sparer: 1.960,00 DKK
Lager:

Folde rat til Sejlbåd

Rattet er konstrueret med fokus på holdbarhed og funktionalitet og er velegnet til både motorbåde og sejlbåde. Det robuste design sikrer pålidelig styring og kontrol under alle forhold, mens den foldbare funktion gør det nemt at skabe mere åben plads, når ratet ikke er i brug.

Folde Rattet er let at installere og kan tilpasses forskellige cockpitstørrelser. Det er fremstillet af materialer af høj kvalitet, der modstår de udfordringer, der følger med saltvandsmiljøet. Den ergonomiske udformning af ratet sikrer komfortabel betjening over længere tid.

Uanset om du er en erfaren sejler eller nybegynder, vil dette Folde Rat til Sejlbåd tilføje praktisk og pladsbesparende funktionalitet til din båd, hvilket gør sejladser mere behagelige og effektive.

Model diameter
1 813 mm
2 914 mm
3 1016 mm
4 1066 mm

spacer