Dometic powercare tabs

Model/varenr.: 9600000125

Dometic powercare tabs
Sanitært tilsætningsmiddel til fækalibeholder, 16 tabs
Et enkelt, spildfrit, højeffektivt og hurtigtvirkende tilsætningsmiddel til fækaliebeholderen. Der er 16 færdigdoserede tabs i en praktisk dåse, som sparer opbevaringsplads og penge. Tilsætningsstoffet nedbryder affaldet til væske og forhindrer ubehagelige lugte.
 Bruges til dit mobile toilet.
Vi ønsker, at du skal opleve fuld komfort på din rejse. Det er ideen bag vores hygiejne- og sanitetsprogram. Det giver dig gennemtænkte sanitetsløsninger og praktisk, brugervenligt hygiejnetilbehør, så du kan få en uforglemmelig ferie. Produktserien Dometic Care er synonym med renlighed overalt og er resultatet af innovativ forskning. Perfekt kompatible produkter, der fjerner pletter og toiletlugt så effektivt som muligt, så miljøvenligt som muligt og fuldstændig brugervenligt.

MEGET LETTERE
En 2 l standardflaske med det samme antal doser sanitærvæske vejer over fem gange så meget.

209,00 DKK
Lager: På lager

Ingen spild og griseri
Mængden er allerede udmålt, så du undgår overdosering og spild
Nem opbevaring i en praktisk dåse
Egnet til alle transportable toiletter og kassettetoiletter
Hurtig nedbrydning af fækalier uden dannelse af ubehagelige gasser og lugte
Lavere vægt og mindre besværligt end væske
Tabletter i opløselig film, lige klar til brugØS OPBEVARINGS- OG SPILDPROBLEMER I ÉT NEMT TRIN.
Opbevaringsplads og vægt er af afgørende betydning, når man rejser. Vigtigheden af hygiejne og komfort, når man er på farten, må heller ikke undervurderes. Dometic PowerCare Tabs tager sig kompromisløst af alle disse problemstillinger. Spild, rod og risikoen for overdosering af besværlige væsker er en saga blot, når du bruger Dometic PowerCare Tabs. De er meget effektive opløselige sanitetstabletter, som er klar til brug og nemme at anvende. De er lette, rene, sparer på opbevaringspladsen, har præcis den rigtige dosis pr. tablet og pr. tankfuld og de er økonomiske i enhver henseende. De er hurtigtvirkende, fremmer nedbrydningen og forhindrer lugt, og med 16 tabletter i en genlukkelig, praktisk dåse er der én ting mindre at tænke på.