Hængsler til Jabsco toilet 29098-1000

Model/varenr.: 1072010-1

Disse hængsler, specifikt designet til JABSCO toiletmodel nr. 29098-1000, tilbydes som et sæt, hvilket betyder, at de sælges i par for at sikre en komplet og harmonisk udskiftning eller opgradering af dine toilets hængsler. Disse hængsler repræsenterer en nødvendig komponent inden for sanitetsløsninger og er skræddersyet til at opfylde de høje standarder for kvalitet og ydeevne, som forventes af JABSCO-produkter.

 

156,00 DKK
Lager: På lager

Hængslerne til JABSCO toiletmodel nr. 29098-1000 er ikke blot en reservedel; de er en nøglekomponent, der bidrager til stabil og problemfri funktion af dit toilet. Deres design er nøje gennemtænkt for at sikre optimal pasform og holdbarhed, og de er fremstillet med fokus på at modstå slid og korrosion, hvilket gør dem velegnede til brug i det maritime miljø.

Dette hængselsæt er ideelt til både rutinemæssig vedligeholdelse og eventuelle udskiftninger af beskadigede eller ældre hængsler på dit JABSCO toilet. De sælges som par, hvilket gør dem økonomisk fordelagtige og praktiske, idet de giver dig alle de nødvendige dele til en komplet toiletrenovering.

Installer disse hængsler og nyd godt af en stabil og pålidelig drift af dit JABSCO toilet. Ved at vælge originale reservedele, som dette sæt hængsler, kan du være sikker på at opretholde toiletmodellens oprindelige kvalitet og sikre, at din sanitetsløsning fungerer problemfrit. Invester i kvalitet og holdbarhed med disse hængsler til JABSCO toiletmodel nr. 29098-1000 – nøglen til vedvarende toiletpræstation og komfort om bord.

spacer