Impeller til Jabsco Macerator pumpe

Model/varenr.: 1515439

Impelleren til Jabsco Macerator pumpen, komplet med pakning og Impeller-fedt, udgør en essentiel og omhyggeligt sammensat komponent til vedligeholdelse og optimal ydeevne af din 37010 serie pumpe. Dette komplette impeller-sæt, med OEM-nummer 6303-0003-P, er designet til at levere pålidelig pumpning og afløbsfunktion og sikrer, at din pumpe forbliver i topform.

359,00 DKK
Lager: På lager med forventet levering om 2-4 dag(e)

Impellerens dimensioner på 50 mm i diameter, 22 mm i bredden og en aksel med en diameter på 8 mm er præcist afstemt med kravene i Jabsco 37010 serien. Den medfølgende pakning og impeller-fedt sikrer en korrekt installation samt en forbedret holdbarhed og effektivitet. Dette impeller-sæt er specifikt sammensat til at modstå påvirkningerne fra marine miljøer og opretholde sin ydeevne over tid.

Uanset om du udfører rutinemæssig vedligeholdelse eller foretager nødreparationer, er dette impeller-sæt en pålidelig løsning for at opretholde din pumpe's optimale ydeevne. Invester i OEM-nummer 6303-0003-P for at sikre, at din Jabsco Macerator pumpe forbliver driftssikker og klar til at håndtere krævende afløbsopgaver om bord på din båd.

spacer