Tætning for stempelstang Jabsco toilet 29044-2000

Model/varenr.: S004.29044-2000

Tætningen for stempelstangen til JABSCO toiletter fra oktober 1997, med det originale reservedelsnummer 29044-2000, er en afgørende reservedel, der er skræddersyet til at opretholde optimal ydeevne i dine JABSCO toiletter. Denne specialfremstillede tætning er specifikt designet til toiletmodeller, der er fremstillet fra oktober 1997 og fremefter, hvilket sikrer en præcis pasform og problemfri integration med din eksisterende toiletenhed.

95,75 DKK
Lager: Leveringstid er 2-4 dag(e)

Denne tætning til stempelstangen er af høj kvalitet og er produceret med omhu og præcision for at imødekomme JABSCO's strenge standarder for holdbarhed og pålidelighed. Den er udviklet til at modstå slid, korrosion og andre påvirkninger fra det marine miljø, hvilket gør den ideel til både professionelle skibe og fritidsbåde.

Monteringen af denne tætning er enkel og kræver ikke avanceret værktøj, hvilket gør det til en brugervenlig løsning, der kan håndteres af både erfarne skippere og dem, der er mindre bekendte med bådtoiletsystemer. Denne tætning sikrer en effektiv forsegling omkring stempelstangen, hvilket er afgørende for at opretholde en tæt og hygiejnisk toiletanordning.

Uanset om du udfører rutinemæssig vedligeholdelse af dit eksisterende JABSCO toilet fra oktober 1997 eller foretager en reparationsopgave, er denne tætning for stempelstangen den ideelle originale reservedel, der garanterer pålidelig og langvarig ydeevne. Vælg kvalitet og præcision med denne originale reservedel fra JABSCO.

spacer