Ventilhus til Jabsco toilet 29094-3000

Model/varenr.: S004.29094-3000

Ventilhuset til JABSCO toilet, med det originale reservedelsnummer 29094-3000, repræsenterer en essentiel komponent, der er designet til at forbedre funktionaliteten og levetiden af både ældre og nyere modeller af JABSCO toiletter. Dette ventilsæt er skræddersyet til at imødekomme behovene i et bredt spektrum af JABSCO toiletmodeller og sikrer, at din sanitære installation forbliver i optimal stand.

440,00 DKK
Lager: Leveringstid er 5-8 dag(e)

Dette ventilhus er universelt kompatibelt og passer til både ældre modeller og de nyeste JABSCO toiletter. Denne alsidighed gør det til den ideelle reservedel, uanset om du foretager reparationer på en ældre toiletmodel eller ønsker at opgradere en nyere enhed. Ventilhuset er fremstillet med omhu og præcision og er designet til at modstå udfordringerne ved marine miljøer, herunder korrosion og slid.

Originalt reservedelsnummer 29094-3000 sikrer, at du får præcis den reservedel, der er anbefalet af JABSCO. Dette betyder, at du kan være tryg ved, at ventilsættet er nøje testet og konstrueret i overensstemmelse med JABSCO's høje standarder for kvalitet og ydeevne. Den problemfri integration og enkle installation gør det til en brugervenlig løsning for både erfarne bådsejere og dem, der er nye inden for marine sanitetsløsninger.

Investér i dette ventilhus til JABSCO toiletter for at sikre, at dit toilet opretholder en konsekvent og pålidelig ydeevne. Uanset om du sejler på havet som professionel eller nyder fritidssejlads, er dette ventilhus en nøglekomponent for at opretholde din båds sanitære faciliteter på højeste niveau. Vælg kvalitet, pålidelighed og holdbarhed med originalt reservedelsnummer 29094-3000 fra JABSCO.

spacer