Ultraflex kontrolkabel MACH5 - Flere str!

Styre/-kontrolkabler er mekaniske dele som slides, og skal efter en årrække skiftes, for at få en stabil og god styring af båden. Styrekablet går fra motoren til styreboksen/rattet. Kontrolkablet går fra motoren til gear/-gashåndtaget.
Kablerne leveres i intervaller på én fod (30,5 cm), en god tommelfingerregel, er at runde op til nærmeste længde i fod. Hvis du ikke kan læse type og længde på kablet, skal du starte med at kigge på styreboksen og eller gear/-gashåndtaget at se hvilken type kabel der passer til.

Ultrafles Mach kabler er fleksible kabler med meget lav friktion. Det bruges til påhængsmotorer, indenfords motorer samt z-drev.
Kablet er specielt anvendeligt i installationer, hvor der er kanter og vinkler, som kræver at kablet bøjer med lav bukkeradius.
Ultraflex Mach kabler er vedligeholdelsesfri og har har et rustfrit inderkabel. Det er modstandsdygtigt overfor UV og kemikalier.

Pris fra
559,00 DKK
14 Fod 5 fod 6 fod 7 fod 8 fod 9 fod 10 fod 11 fod 12 fod 13 fod 15 fod 16 fod 17 fod 18 fod 19 fod 20 fod 26 fod 28 fod 38 fod
Lager:

Ultraflex kontrolkabel MACH5 - Flere str!

Hvor langt skal kablet være?

Mål afstanden fra centret af din motor til hjørnet af båden, linie A.
Mål derefter afstanden fra centret af din kontrolboks til bådens hjørne, linie B.
Læg derefter de to længder sammen (A+B),
derefter skal du lægge 3 fod til, så kablet er langt nok til at motoren har fuld bevægelsesfrihed.
Gear/gaskabel = totallængde

spacer