Padle glasfiber til sup justerbar 175-215cm ø29mm

Model/varenr.: 1161267

Vi introducerer den perfekte pagaj til alle dine stand-up paddleboarding behov - glasfiber pagajen justerbar fra 175-215 cm med en diameter på 29 mm.

799,00 DKK
Lager: På lager med forventet levering om 2-4 dag(e)

Padle glasfiber til sup justerbar

Denne lette og holdbare pagaj er designet til at give den ultimative ydeevne på vandet, med sin glasfiberkonstruktion, der tilbyder overlegen styrke og holdbarhed, samtidig med at den forbliver let og nem at håndtere.

Denne pagaj er ikke en hvilken som helst almindelig pagaj, den er perfekt til bådfolk, der nyder det åbne vand og ønsker at udforske dem med stil. Med sin justerbare længde kan du tilpasse den, så den passer til dine personlige præferencer, hvilket sikrer en behagelig og effektiv padleoplevelse. Uanset om du sejler langs kysten eller padler gennem uroligt vand, vil denne pagaj give dig den stabilitet og kontrol, du skal bruge for at få mest muligt ud af dit SUP-bræt.

Så uanset om du er en erfaren padler eller nybegynder, er denne glasfiberpagaj den perfekte tilføjelse til dit vandsportsudstyr. Gør dig klar til at slå vandet med selvtillid og lethed, velvidende at du har den perfekte pagaj til at hjælpe dig med at navigere i det åbne vand.

spacer