1852 Tube Ø 137 cm med 2 bløde håndtag & 420D betræk

Model/varenr.: 1191962

Bådfolk, gør dig klar til at tilføje lidt spænding til dine vandeventyr med vores 1852 brændstofrør! Denne tube er perfekt til alle, der elsker at mærke vinden i håret og vandet bruse under fødderne.

 

979,00 DKK
Lager: På lager med forventet levering om 2-4 dag(e)

1852 Tube Ø 137 cm med 2 bløde håndtag & 420D betræk

Designet med den nyeste teknologi og bygget til de højeste kvalitetsstandarder, er dette rør perfekt til én person og har en diameter

Vores 1852 brændstofrør er lavet med et slidstærkt PVC-rør og et 420 denier-dæksel, der er bygget til at holde. Du kan være sikker på, at den vil modstå vandets belastning og give dig utallige timers sjov og spænding.

Men det er ikke alt - dette rør er også designet til bekvemmelighed og brugervenlighed. Den er let og nem at puste op og tømme, hvilket gør den til det perfekte tilbehør til enhver bådtur. Og med sin kompakte størrelse er den nem at opbevare og transportere.

Som bådmand ved du vigtigheden af ​​at have udstyr af høj kvalitet, som du kan stole på. Og med vores 1852 brændstofrør kan du være sikker på, at du får det bedste. Så hvorfor nøjes med en almindelig tur, når du kan opleve spændingen ved vandet med vores brændstofrør i topkvalitet?

Så uanset om du er en erfaren vandsportsentusiast eller lige er startet, er vores 1852 brændstofrør perfekt til dig. Gå ikke glip af det sjove - bestil din i dag, og gør dig klar til dit livs tur!

spacer