Sprayflaske, tom, 500 ml

Model/varenr.: R-510

Vi introducerer vores Renskib Sprayflaske/Forstøverflaske - den ideelle beholder til at blande og anvende Renskib produkterne. Den tomme sprayflaske har en kapacitet på 500 ml og er designet til nemt at blande og sprede vores effektive rengøringsprodukter.

29,00 DKK
Lager: Ikke på lager

Med denne sprayflaske er vask og rengøring en ubesværet opgave. Det fuldt justerbare sprayhoved giver dig kontrol over påføringen og gør det let at tilpasse sprayflasken til dine specifikke behov. Renskib Sprayflaske er den perfekte følgesvend til vores rengøringsprodukter og sikrer, at du opnår optimal ydeevne og dækning.

Renskib Sprayflaske er skabt med bekvemmelighed og effektivitet for øje. Med dens lette og håndholdte design er denne sprayflaske ideel til brug i forskellige rengørings- og vaskesituationer. Tag kontrol over din rengøring og vælg Renskib Sprayflaske for at sikre præcis og jævn fordeling af vores kraftfulde rengøringsprodukter.

Gør rengøring til en enkel opgave med Renskib Sprayflaske og oplev, hvordan det fuldt justerbare sprayhoved gør det nemt at tilpasse påføringen. Uanset om du er professionel eller gør-det-selv entusiast, er denne sprayflaske den perfekte partner til dine rengøringsopgaver. Gør din rengøring mere effektiv og bekvem med Renskib Sprayflaske.