Sailserver 2 tracker med 1 års abonnement

Model/varenr.: 21001

Sailserver fører en detaljeret logbog hver gang båden sejler - helt automatisk! Sailserver tracker med 1 års abonnement, som efterfølgende kan forlænges i hhv. 1 eller 3 år ad gangen. 

Om du vælger 1 års eller livstid abonnement, sa er begge løsninger inkl. 10 års forudbetalt SIM kort.

745,00 DKK
Lager: Leveringstid er 2-4 dag(e)

Sailserver 2 med 1 års abonnement

Automatisk logbog.

Sailserver fører en detaljeret logbog hver gang båden sejler - helt automatisk.

Via internettet sender den data til din Sailserverkonto, som du kan tilgå fra din computer eller vores gratis app på din telefon. Hvis du sejler, hvor der ikke er mobildækning, vil Sailserver stadig føre logbogen. Når der igen opnås forbindelse til internettet, opdateres logbogen automatisk. Du kan også tilføje dine egne kommentarer til logbogen.

 

Forbinder til bådens øvrige instrumenter.

Sailserver tilsluttes nemt andre instrumenter med NMEA 2000, med det kabel der følger med. Når den sættes sammen med bådens andre instrumenter, giver det dig en mere detaljeret logbog, men du kan også sagtens bruge den uden at forbinde den med andet.

Alt efter hvilke instrumenter man har i båden vil Sailserver også logge fart gennem vandet, bådens krængning, vinddata, vandtemperatur, vanddybde, brændstofforbrug, batterispænding og meget mere. Sailserver kan også tilsluttes instrumenter med SeaTalk NG, SeaTalk 1 og SimNet. De rigtige kabler findes i webshoppen.

 

Overvåger din båd.

Med ankervagt funktionen får du besked på din telefon, hvis båden flytter sig, vinden tager til eller hvis vanddybden kommer under eller over de fastsatte dybder. 

Er du ikke ombord kan du også tage et kig på din telefon, for at se hvad bådens instrumenter viser. 

 

Nem at installere og kræver ikke abonnement.

Sailserver har en indbygget GPS og Internetforbindelse, som ikke kræver abonnement, da den er monteret med et forudbetalt SIM-kort, der giver mobilt Internet abonnement i mindst 10 år i det meste af verden. Sailserver bliver automatisk opdateret over Internettet med de nyeste funktioner. Sailserver kan også forbindes til et WiFi router med Internet.

 

Familie og venner kan følge din tur.

Du kan sende et link til din familie og venner derhjemme, så de kan følge med i turen, mens du sejler. De kan også vælge at oprette en gratis konto på sailserver.com og anmode on dit venskab. Du vælger selv hvordan du vil dele logbogen, og hvem der må se den.

 

Privatliv.

Dit privatliv er af højeste prioritet, så det er kun dig, der har adgang til dine data - medmindre du aktivt tilvælger at dele dem med andre. Dermed kan du bruge Sailserver helt privat, uden at andre kan følge dig eller har adgang til dine oplysninger. Sailserver logger hvor båden sejler, og ikke hvor ens mobiltelefon befinder sig som en app vil gøre.

 

Virtuelt klubhus.

Ved at tjekke ind i det virtuelle klubhus, kan du se, hvilke både der også er tjekket ind og de kan se din båd. Dermed signalerer man at man er frisk på at møde andre sejlere. Med det virtuelle klubhus kan du altså møde andre sejlere, og måske få nye sejlervenner. Forlader du klubhuset kan de ikke længere se din båd.

 

Med Sailserver får du

  • Automatisk og detaljeret logbog for din båd
  • Registrering af rute, bådens krængning, vinddata, vandtemperatur, vanddybde og meget mere ved tilkobling til bådens andre instrumenter
  • Overvågning af din båd, når den ligger for anker eller i havn
  • Mulighed for at venner og familie kan følge din tur
  • En ideel partner til langturssejlere, kapsejlere og motorbåde
  • Mulighed for at genopleve en sejlads i detaljer
  • Levering med 10 år forudbetalt SIM-kort, der dækker over 100 lande, heriblandt hele Europa
  • Nem installering 
  • Kan tilsluttes bådens øvrige instrumenter
  • Virtuelt klubhus
  • Kan sende position til Marinetraffic og Vesselfinder
  • Gratis app, der virker med både IOS, Android og webbrowser
Fysiske mål Mål: 130 x 80 x 29mm
Vægt: 140g
Elektriske Specifikationer Spænding: 9-30V
Maks. effekt: 1.5W
Typisk effekt: 1.1W, 90mA ved 12V
GPS Intern antenne, GPS, GLONASS, BeiDou
Instrument tilslutning NMEA 2000
Trådløs tilslutninger 2G, NB-IoT, LTE-M (4G)
Intern forudbetalt eSIM
WiFi
Bluetooth LE
Antenner Internt
Data log Op til 50 dage med 24 timers sejlads uden Internet adgang.