WEMA USA 225 mm sensor S5

Model/varenr.: CWE323133

Wema S5-A250 tanksensoren med en SAE 5-huls flange og en modstand på 240-30 ohm er en topkvalitetsprodukt, der er fremstillet af SUS316 syrefast rustfrit stål. Denne tanksensor er designet specielt til bådmiljøer og er ideel til at måle niveauet af brændstof eller vand i tankene.

 

453,00 DKK
Lager: På lager med forventet levering om 2-4 dag(e)

WEMA USA SENSOR

Med en længde på 225 mm er denne tanksensor fra Wema den perfekte størrelse til mange bådapplikationer. Den kan nemt monteres på tanken med den medfølgende SAE 5-huls flange, hvilket sikrer en nem og sikker installation. Det er en alsidig og pålidelig tanksensor, der er egnet til både private og professionelle bådsejere.

Tanksensoren er fremstillet i SUS316 syrefast rustfrit stål, som er kendt for sin høje modstandsdygtighed over for korrosion og rust. Dette gør det til en ideel løsning til både ferskvand og saltvand. Det IP65-vandtætte kabinet sikrer, at sensoren fungerer optimalt under alle vejrforhold og beskytter mod fugt, saltvand og andre skadelige elementer. Den medfølgende 1 meter lange kabel sikrer nem tilslutning til dit instrumentpanel.

Denne tanksensor er specielt designet til bådmiljøer, og dens robuste konstruktion og høje kvalitet sikrer, at den er i stand til at modstå de barske betingelser på havet. Det er en pålidelig og holdbar tanksensor, der vil give dig præcise målinger af tankniveauet i mange år fremover.

Alt i alt er Wema S5-A250 tanksensoren en ideel løsning til bådsejere, der søger en pålidelig og holdbar tanksensor. Med dens høje kvalitet og robuste konstruktion er denne tanksensor det perfekte valg til enhver bådapplikation.