Dorado 700W ankerspil

Model/varenr.: 1010430

Leder du efter et ankerspil, der kan klare de hårdeste forhold? Se ikke længere end denne ekstremt stærke og holdbare ankerspil.

7.449,00 DKK
Lager: På lager med forventet levering om 2-4 dag(e)

Dorado 700W ankerspil

Bygget til at modstå selv de hårdeste havmiljøer, er denne ankerspil et pålideligt valg for sejlere, der kræver det bedste.

Ankerspillet kommer med et anodiseret marine aluminiumshus, der giver overlegen beskyttelse mod saltvandskorrosion og sikrer lang levetid. Den manuelle kædeudløser og uafhængige tandhjuls- og spillekop-betjening gør kædehåndteringen jævn og ubesværet, mens det medfølgende eksterne relæ og håndtag giver mulighed for nem kontrol fra bunken.

Med sin IP66-klassificerede kraftfulde elektriske motor leverer denne ankerspil ensartet og pålidelig ydeevne, selv under udfordrende forhold. Uanset om du står over for kraftig vind, kraftige bølger eller hårdt hav, kan du regne med, at denne ankerspil giver den kraft, du har brug for til at forankre din båd sikkert og sikkert.

Samlet set er denne ankerspil et fremragende valg for sejlere, der værdsætter pålidelighed, holdbarhed og brugervenlighed. Dens robuste design, kraftfulde motor og glatte betjening gør den til en vigtig tilføjelse til enhver båd. Uanset om du er en erfaren sejler eller en førstegangssejler, kan du stole på, at denne ankerspil får arbejdet gjort.