-18%

Robline Miami fortøjning 12 mm Navy 6 meter

Model/varenr.: 1372886

Robline Miami fortøjning er den ultimative løsning til sikker fastgørelse af din båd, især under udfordrende vejrforhold. Denne 12 mm navy fortøjning strækker sig over 6 meter og er konstrueret med omhu og ekspertise for at imødekomme kravene fra erfarne sejlere.

369,00 DKK
449,00 DKK
Du sparer: 80,00 DKK
Lager: På lager med forventet levering om 2-4 dag(e)

Robline Miami fortøjning 12 mm Navy 6 meter

Det unikke ved Miami fortøjningen er den indflettede gummifjeder, der tjener som en støddæmpende mekanisme. Denne funktion er afgørende under storme og kraftig blæst, hvor den hjælper med at minimere stød og bevare stabiliteten i båden. Den kraftige gummifjeder sikrer ro og pålidelig fastgørelse, selv i urolige farvande.

Den 12-flettede konstruktion af fortøjningen kombineret med slidstærkt polyestermateriale giver en langvarig og pålidelig ydeevne. Robline er kendt for at levere produkter af høj kvalitet, og Miami fortøjningen er ingen undtagelse.

Uanset om du ejer en sejlbåd, motorbåd eller yacht, er Robline Miami fortøjning en uundværlig del af din bådudstyr. Invester i denne fortøjning for at sikre, at din båd forbliver sikkert fortøjet, selv i de mest udfordrende vejrforhold. Robline leverer pålidelighed og holdbarhed for at imødekomme behovene hos den erfarne sejler, der kræver det bedste fra sit udstyr.

spacer