Robline fortøjningstov dobbeltflettet fortøjningsline med øje i Navy

Robline fortøjningstov i navy er den ideelle partner til sikker og pålidelig fortøjning af din båd. Denne dobbeltflettede fortøjningsline er fremstillet af højtydende polyester, der kombinerer styrke og holdbarhed. Det 40 cm splejsede øje giver nem og sikker fastgørelse til forskellige fortøjningspunkter.

Pris fra
66,00 DKK
Lager:

Robline fortøjningstov dobbeltflettet fortøjningsline med øje i Navy

Kvaliteten af dette fortøjningstov er tydelig i dets blødhed og smidighed, hvilket gør det let at håndtere og arbejde med. Robline fortøjningstov er også splejsbar, hvilket giver mulighed for yderligere tilpasning og brugervenlighed. Du kan nemt tilpasse længden eller tilføje særlige splejsninger efter behov.

Den navy farve tilføjer ikke kun et æstetisk tiltalende element til din båd, men den er også praktisk og masker snavs og pletter godt. Uanset om du er på udkig efter en fortøjningsløsning til din sejlbåd, motorbåd eller yacht, leverer Robline fortøjningstov pålidelighed og ydeevne.

Investér i kvalitet, når det kommer til din båds sikkerhed og vedligeholdelse. Robline fortøjningstov er skabt med omhu og ekspertise for at imødekomme de høje krav fra sejlere og bådentusiaster. Med dette fortøjningstov er du godt rustet til at håndtere forskellige fortøjningssituationer med lethed og tillid.

 

Se brudstyrken på de forskellige modeller her:

Ø i mm. Brudstyrke i kg.
10 1600
12 2000
14 2900
14  2900
16 3800
18 4500