-25%

Mirka Marine finishing kit:

Model/varenr.: 1679002

Mirka Marine finishing kit er den ultimative løsning til at opnå en professionel finish på din båd. Dette omfattende kit indeholder alt, hvad du behøver for at polere og fornye gelcoaten på din båd uden brug af skadelige kemikalier. Med Abralon materingspuderne i 2000 og 4000 kornstørrelser får du både effektivitet og brugervenlighed. Disse puder gør det let at matte og polere gelcoaten, samtidig med at de giver en fornyet glans, der efterlader overfladen skinnende og fejlfri.

427,00 DKK
569,00 DKK
Du sparer: 142,00 DKK
Lager: På lager

Mirka Marine finishing kit:

Udover materingspuderne inkluderer sættet også en polerspad og en lammeuldspad, der begge er designet til at optimere poleringsprocessen og sikre en jævn og ensartet finish. Med 250 ml polarshine 10 får du den perfekte poleringspasta til at fuldende din båds udseende og sikre en dyb, langvarig glans.

Derudover indeholder Mirka Marine finishing kit to mikrofiberklude, der er ideelle til at tørre og polere overfladen efter poleringen for at opnå en fejlfri finish. Dette kit er ikke kun effektivt til at fornye gelcoaten, men det er også skånsomt mod overfladen og fjerner nemt striber og indgroet snavs, såsom ved vandlinjen. Med Mirka Marine finishing kit er din båds udseende i gode hænder, og du kan nyde en skinnende og beskyttet overflade i lang tid fremover.

spacer