Populær
-25%

Elektrisk Polérmaskine

Model/varenr.: 1760245

Denne lette og kompakte polermaskine er den ideelle løsning, hvis du stræber efter et fejlfrit og professionelt poleringsresultat. Med en vægt på kun 2 kg tilbyder den enestående håndterbarhed og gør poleringsarbejdet mere behageligt uden at gå på kompromis med ydeevnen.

449,00 DKK
599,00 DKK
Du sparer: 150,00 DKK
Lager: På lager

Elektrisk Polérmaskine

Trinløs hastighedsregulering fra 1500 til 4300 o/min giver dig fuld kontrol over poleringsprocessen, og det anbefales særligt at benytte trin 4, der sikrer optimal præcision og effektivitet. Den kraftige 920W motor og 230V strømforsyning sikrer, at maskinen kan håndtere poleringsopgaver med lethed og præcision.

Polermaskinen leveres med en Ø 180 mm bagplade, der er udstyret med velcro, hvilket letter udskiftning af poleringspuder og sikrer en sikker pasform. Det standard M14 mm gevind gør det kompatibelt med forskellige poleringsudstyr, og den medfølgende håndtag øger brugervenligheden yderligere.

Ved blot 2 kg er denne polermaskine en letvægtsmulighed, der gør længere poleringsarbejde mere behageligt uden at gå på kompromis med resultaterne. Husk at tilføje poleringsrondeller (medfølger ikke), så du kan begynde at nyde fordelene ved denne effektive og brugervenlige polermaskine. Med dens kompakte design og imponerende ydeevne er den et værdifuldt værktøj for både professionelle og entusiastiske gør-det-selv-personer.

spacer