Dometic Cool-Ice isoleringsboks CI 55

Model/varenr.: S287.9600000542

Denne meget effektive og lette isboks kan holde is frossen i op til ti dage. Den er lavet af tyk skumisolering af kølekvalitet og har en unik labyrinttætning. Tag iskolde forfriskninger med dig, uanset hvor du tager hen!

HOLD IS FROSSEN I DAGEVIS
Dometic Cool-Ice isbokse som f.eks. Dometic Cool-Ice CI 55 er den perfekte køleløsning til enhver lejlighed, hvor der ikke er nem adgang til strøm. Den holder din is frossen i dagevis – op til ti dage afhængigt af modellen og forholdene. Boksen har bl.a. en tyk skumisolering af kølekvalitet, og labyrinttætningen bidrager til at sikre, at isen holder længere. Og takket være det rotationsstøbte design er der ingen sømme, hvor varmen kan komme ind, eller kulden kan slippe ud! Cool-Ice isbokse er ekstremt stærke, holdbare og nemme at rengøre. Dette robuste design gør dem ideelle til langvarig udsættelse for vejret, især på både. CI 55 isboksen er udstyret med stærke, ergonomiske polyethylenhåndtag, der også fungerer som surringspunkter, som kan bruges til at fastgøre isboksen.

 

2.399,00 DKK
Lager: Leveringstid er 2-4 dag(e)

FREMRAGENDE ISOLERING
Høje udendørstemperaturer, ujævnt terræn, støv eller mudder? Dometic-isbokse er “umulige at ødelægge” og klarer det uden problemer. Cool Ice-isboksene er udstyret med en ekstremt effektiv isolering, og når de er fyldt med køleelementer eller isterninger, holder de fødevarer, fisk, madding og vildt friskt. Alt efter brug og vejrforhold kan dette fortsætte i flere døgn ad gangen! De har også 5 års garanti! Fordi alle detaljer ved de sømløse formede bokse af ekstremt slagfast plast er beregnet til de hårdeste betingelser. Denne pålidelige isboks fås med stærk og tyk skumisolering af kølekvalitet og unikt labyrinttætningsdesign, der holder den kolde luft inde og varme luft ude i længere tid. Dette sikrer, at din is varer meget længere, på trods af de barske udendørstemperaturer.

Et design med tyk isolering og unik tætning betyder, at isen holder længere
Hygiejnisk og nem at rengøre med en afløbsprop med stor diameter
Let at bære med kraftige ergonomiske bæregreb
Stærk, sømløs polyætylenkonstruktion beregnet til fødevarer.
Integrerede polyætylenfødder
Praktiske fastgørelsespunkter under greb
Slidstærke, integrerede hængsler med stænger af rustfrit stål, stærke nylonlåse og fastgørelsesskruer i rustfrit stål
MÅL
Mål for produktdybde 515 mm
Mål for produkthøjde 432 mm
Mål for produktbredde 570 mm
Bruttovolumen (DIN15502) 57.50 l
Opbevaringsvolumen - samlet (DIN15502) 56 l
Nettovægt 10.6 kg

 

spacer