-20%

Exide batteri dual agm spiral 750 cca - 50 ah. gevind

Model/varenr.: 1170340

Det Exide Dual AGM Spiral Batteri er en pålidelig og kraftfuld energiløsning, designet til at opfylde de krævende behov i moderne køretøjer. Med en koldstartkapacitet (CCA) på 750 og en kapacitet på 50 Ah tilbyder dette batteri imponerende ydeevne og pålidelig strømforsyning.

1.739,00 DKK
2.169,00 DKK
Du sparer: 430,00 DKK
Lager: På lager med forventet levering om 2-4 dag(e)

Exide batteri dual agm spiral 750 cca - 50 ah. gevind

Den avancerede AGM (Absorbent Glass Mat) teknologi sikrer, at batteriet er vedligeholdelsesfrit og har en lang levetid. Den spiralcellede signaturdesign forbedrer batteriets energieffektivitet og giver en hurtigere opladning, hvilket er ideelt for køretøjer med mange elektroniske funktioner.

Gevinddesignet tilføjer en ekstra dimension af sikkerhed og stabilitet, og batteriet er bygget til at modstå de udfordrende forhold, som moderne køretøjer kan stå over for. Det kan klare forskellige vejrforhold og sikre en pålidelig præstation, når det er nødvendigt mest.

Bemærk venligst, at afhentning er påkrævet ved køb af dette batteri. Denne bestemmelse sikrer, at batteriet håndteres korrekt, og kunden kan være sikker på at få en fejlfri enhed. Med Exide Dual AGM Spiral Batteri får du ikke kun kvalitet og ydeevne, men også pålidelighed og holdbarhed, der er afgørende for et køretøjs elektriske system.

spacer