1852 beskyttelse handsker nitril proff størrelse xl 100 stk.

Model/varenr.: 1602243

Bådfolk, mød dine nye go-to-handsker til beskyttelse mod elementerne - 1852 beskyttelseshandskerne nitrile pro i størrelse XL! 

259,00 DKK
Lager: Leveringstid er Over 14 dag(e)

1852 beskyttelse handsker nitril proff

Disse handsker er det perfekte valg for sejlere, der har brug for at beskytte deres hænder mod det barske havmiljø, mens de stadig bevarer fleksibilitet og fingerfærdighed.

Disse handsker er fremstillet af højkvalitets nitrilmateriale og giver fremragende modstandsdygtighed over for kemikalier, olier og slid, hvilket sikrer, at dine hænder forbliver beskyttede og komfortable selv under de hårdeste forhold. Med 100 handsker inkluderet i hver pakke, har du masser af handsker til at holde dig gennem flere sejlture. XL-størrelsen er perfekt til dem med større hænder, hvilket sikrer en behagelig pasform og maksimal beskyttelse. 1852 beskyttelseshandskerne nitrile pro er også nemme at tage af og på, hvilket gør dem perfekte til hurtig og nem brug på din båd. Uanset om du håndterer fiskegrej, binder knob eller bare udfører rutinemæssig vedligeholdelse, er disse handsker det perfekte valg for bådfolk, der kræver den bedste håndbeskyttelse. Så hvorfor vente? Få dine 1852 beskyttelseshandsker nitrile pro i dag, og oplev den ultimative håndbeskyttelse til dine sejleventyr!