Split Front Børne rednings vest

Denne Redningsvest til børn, designet til en vægtklasse på 15-30 kg, er en pålidelig og sikker redningsløsning, der prioriterer både ergonomi og funktionalitet. Den 4-delt front sikrer en behagelig og ergonomisk pasform, hvilket er essentielt for børns komfort og bevægelighed ombord. Udstyret med reflekser, en fløjte og en kraftig korrosionsfri lynlås med selvlåsende skyder, gør det nemt at tage vesten af og på.

299,00 DKK
309,00 DKK
Du sparer: 10,00 DKK
Lager:

Split Front Børne rednings vest

Redningsvesten inkluderer også en justerbar midjegjord med klikspænde samt en snøre ved bryst og talje, der gør det muligt at finjustere pasformen for optimal sikkerhed. Den justerbare skridtgjord med klikspænde sikrer yderligere sikkerhed og komfort. En løftestrop under kraven og en asymmetrisk skumfordeling i fronten øger vendehastigheden og sikrer, at barnet holdes sikkert flydende.

Godkendt i henhold til EN 395 og CE EN/ISO 12402-4, lever op til de højeste standarder for redningsveste. Med et brystmål inklusive beklædning på 46-69 cm er denne redningsvest ideel til børn i vægtklassen 15-30 kg. Med 5 års garanti er denne redningsvest et pålideligt valg, der kombinerer funktionalitet, komfort og sikkerhed til de yngste besætningsmedlemmer.

spacer