Surf & Turf Junior flydevest BALTIC 5372 pink

Varm, smart og sikkert - dun-vest look til juniorer

1.100,00 DKK
Lager:

Surf & Turf Junior flydevest BALTIC 5372 pink

Her kombineres det sikre med det smarte -Vi kalder det også en Vest - Vest.. -Godkendt 50N svømmevest udformet som en almindelig vest. Blødt og smidigt flydemateriale der både isolerer og holder dig oppe Fleeceforet krave 2 udvendige lynlåslommer Ventilerende netfoer 2-vejs lynlås i front Elastisk taljejustering med toggles Aftagelig skridtgjord D-Ring til killcord

  • CE-Godkendt iflg. EN ISO 12402-5 i 50N svømmevest klassen
  • Størrelser:
  • Barn: 25-40 kg. Opdrift: 45N Brystmål: 55-78 cm.
  • Junior: 40-50 kg. Opdrift: 45N Brystmål: 67-87 cm.

 

Se vores udvalg i børne redningsveste her!

Baltic

BALTIC Lifejackets Sweden - Anerkendt kvalitetsstempel siden slut 1970 èrne.

Baltic har siden 1970 èrne udviklet, designet og produceret redningsveste, svømmeveste, sikkerheds seler, livliner mm. med sikkerheden til søs som top prioritet.

Baltic giver hele 5 års garanti på deres produkter!

Alle Baltic`s produkter er omhyggeligt gennemtestet før de videresendes til CE certificering. Baltic har flere parametre de tester deres produkter ud fra og opfylder ikke kun minimumskravene i standarden for test af sikkerhedsudstyr:

   • Bæreevnen på sikkerhedsvesten, svømmevesten mv. er i fokus, da bæreevnen er altafgørende for at holde dig flydende når uheldet er ude.
   • Produkterne bliver testet i forhold til miljøet de skal fungerer i, komfort i forhold til brugeren og holdbarheden i forhold til slidstyrke og materialer.

Baltic er en af de førende producenter i Europa og deres sortiment omhandler følgende:

spacer