-20%

Baltic Dinghy Pro Jolle Kajak vest Navy/Rød

Dinghy Pro fra BALTIC er den ultimative redningsvest designet specielt til vandsportentusiaster, hvor bevægelsesfrihed er afgørende. Den innovative konstruktion kombinerer supersoft skum i fronten med stabiliserende skum i ryggen, hvilket ikke kun sikrer en fremragende pasform, men også maksimal komfort under enhver aktivitet.

479,00 DKK
599,00 DKK
Du sparer: 120,00 DKK
Lager:

Baltic Dinghy Pro Jolle Kajak vest Navy/Rød

Med et ekstra kort snit, korrosionsfri kraftig delrin lynlås i siden, elastik i siderne og et bælte med dobbelt velcrojustering samt taljesnøre, er Dinghy Pro skræddersyet til at sikre, at vesten sidder tæt og fast på kroppen. De tætte størrelsesintervaller gør det nemt at finde den ideelle pasform, hvilket er afgørende for sikkerheden og komforten.

Dinghy Pro er udstyret med en praktisk frontlomme i Mylar med lynlås, der tilbyder ekstra opbevaringsplads til vigtige småting. For yderligere tilpasning og komfort anbefales det ekstratilbehør til størrelser XS og S: Skridtgjord art. 2511.

Med godkendelse i henhold til EN/ISO 12402-5 i 50N-klassen opfylder Dinghy Pro de højeste sikkerhedsstandarder. BALTIC giver brugerne yderligere tillid ved at tilbyde 5 års garanti til fritidsbrug. Uanset om du vejer mellem 25 og 90+ kg., leverer Dinghy Pro optimal opdrift og beskyttelse, hvilket gør den til det ideelle valg for sikre og sjove vandsportoplevelser.

spacer