-20%

Baltic Dinghy Pro Jolle Kajak vest Rød/UV-Gul

Dinghy Pro fra BALTIC repræsenterer det ultimative inden for redningsvestdesign til vandsport, hvor bevægelsesfrihed og komfort er afgørende. Den unikke konstruktion med supersoft skum i fronten og stabiliserende skum i ryggen sikrer ikke kun en fantastisk pasform, men også en behagelig oplevelse, når du er aktiv på vandet.

479,00 DKK
599,00 DKK
Du sparer: 120,00 DKK
Lager:

Baltic Dinghy Pro Jolle Kajak vest Rød/UV-Gul

Med et ekstra kort snit og en korrosionsfri kraftig delrin lynlås i siden er Dinghy Pro skabt med fokus på både funktionalitet og holdbarhed. Elastik i siderne og et bælte med dobbelt velcrojustering samt taljesnøre sikrer, at vesten sidder sikkert og fast på kroppen under enhver bevægelse. De tætte størrelsesintervaller gør det enkelt at finde den perfekte pasform, hvilket er afgørende for brugerkomfort og sikkerhed.

En praktisk frontlomme i Mylar med lynlås tilbyder opbevaringsplads til småting, og der anbefales yderligere tilbehør til størrelser XS og S i form af skridtgjord art. 2511.

Dinghy Pro er ikke kun designet til bevægelse, men også til sikkerhed og pålidelighed. Med godkendelse i henhold til EN/ISO 12402-5 i 50N-klassen leverer Dinghy Pro den nødvendige opdrift og beskyttelse. BALTIC styrker brugernes tillid ved at tilbyde en imponerende 5 års garanti til fritidsbrug. Uanset om du vejer mellem 25 og 90+ kg., garanterer Dinghy Pro en optimal kombination af sikkerhed, komfort og bevægelsesfrihed for dine vandsportsaktiviteter.

spacer