BASE våd/svømmedragt s-line wahoo unisex

Model/varenr.: 1183749-S

Pas på alle bådfolk! Uanset om du er nybegynder eller en erfaren professionel, har Base dig dækket med vores top-of-the-line våddragter og tilbehør til alle dine vandsportsbehov.

999,00 DKK
Lager: På lager med forventet levering om 2-4 dag(e)

BASE våd/svømmedragt s-line wahoo unisex

Fra vandski til wakeboarding, sejlads til surfing, dykning til jetski og mere, vores våddragter er perfekte til ethvert eventyr på vandet.

I over 35 år har Base været kilden til højkvalitets våddragter og tilbehør, og vi ved præcis, hvad der skal til for at give en varm, behagelig og problemfri oplevelse på vandet. Vores base våddragt er lavet af 100% ultra-stretch kvalitetsneopren med 5/4/2 mm tykkelse, hvilket sikrer maksimal fleksibilitet og komfort.

De glidende ski og GBS limede sømme bidrager til våddragtens holdbarhed og ydeevne, mens YKK lynlåsen gør den nem at tage af og på. Og hvis du har brug for en tilpasset pasform, kan ærmer og ben nemt klippes til den ønskede længde.

Så lad ikke det kolde vand holde dig tilbage fra at nyde din yndlingsvandsport. Opgrader dit udstyr med Bases topkvalitets våddragter og tilbehør, og oplev den ultimative komfort og ydeevne på vandet!

spacer