QUICK BOVPROPELLERKIT BTQ 125 2,2KW INKL ALT

Model/varenr.: 1442181

Quicke Bovpropellerkit BTQ 125 er en kraftfuld og pålidelig bovpropeller, der er specielt designet til at give en effektiv og sikker manøvrering af både. Med en motor på 2,2 kW og en diameter på 125 mm er denne bovpropeller i stand til at generere et stærkt og konstant thrust, der gør det muligt for din båd at manøvrere sikkert og præcist, selv under vanskelige vejrforhold.

 

13.339,00 DKK
Lager: På lager med forventet levering om 2-4 dag(e)

QUICK BOVPROPELLERKIT

Dette bovpropellerkit inkluderer alt hvad du behøver for at installere bovpropelleren i din båd, herunder en motor, propel, installationssæt og en kontrolkasse. Alt er nøje udvalgt og testet for at sikre, at det fungerer problemfrit sammen og opfylder de høje krav til kvalitet og ydeevne, der er vigtige for bådejere.

Quicke Bovpropellerkit BTQ 125 er ideel til bådejere, der ønsker en nem og pålidelig måde at styre deres båd i havne og trange farvande. Bovpropelleren gør det muligt at dreje båden på stedet og manøvrere præcist uden at skulle bruge motoren og gearkassen. Dette gør det nemmere og mere sikkert at manøvrere din båd i havne og i tæt trafik.

Quicke Bovpropellerkit BTQ 125 er også perfekt til bådejere, der ønsker at forbedre deres båds ydeevne og brændstofeffektivitet. Ved at installere en bovpropeller kan du reducere modstanden og forbedre bådens manøvredygtighed og hastighed, hvilket kan føre til en mere behagelig og økonomisk bådtur.

Samlet set er Quicke Bovpropellerkit BTQ 125 en pålidelig og effektiv bovpropeller, der er perfekt til bådejere, der ønsker at forbedre deres båds manøvredygtighed og ydeevne. Med en motor på 2,2 kW og en diameter på 125 mm er denne bovpropeller i stand til at levere den kraft og ydeevne, der er nødvendig for at manøvrere din båd sikkert og effektivt i selv de mest udfordrende farvande.

spacer