2 Produkter
Opskrift på en rigtig søstærk rejemad
Når du først har fået fyldt dit rejenet med en god portion rejer, skal de nydes ombord på båden.
Ingredienser:
- 1 stk. lækkert lyst brød.
- 300 g. frisk fangede rejer (4 personer).
- Iceberg salat eller hjertesalat.
- 1 bundt dild
- 2 stk. citroner
- Mayonnaise (selvrørt eller rigtig god kvalitet)
- Store tomater til flotte skiver.
- Smør til brødet og til stegningen.
- Salt og peber
- Køb et lækkert lyst brød hos den lokale bager.
- Skær brødet i skiver og rist det forsigtigt i lidt smør på panden og drys det til sidst med lidt havsalt.
- Hak dild og brug halvdelen af dilden i en god mayonnaise.
- Mariner din salat med lidt olivenolie, citronsaft, balsamico og salt og peber. (måske en lille snert honning og sennep, alt efter smag).
- Smør med den lækre mayonnaise og læg salaten på brødet.
- Vend rejer i resten af den hakkede dild og anret dem ovenpå de skiveskåret tomater.
- Til sidst drys med lidt citronskal og læg et par citronbåde ved siden af rejemaden.
Velbekomme - Nyd den i et godt selskab med en god let øl eller et godt glas hvidvin.