Ninebot by Segway E45D DEMOMODEL

Model/Artikelnr.: E45D

Drøn afsted på denne Ninebot by Segway KickScooter E45D. Den elektriske scooter har en rækkevidde på 45 km, 20 km/t maks. hastighed, LED-lys på front- og bagbremsen samt Smart Battery Management system.

DENNE DEMOMODEL HAR KØRT 480KM.

526.37 EUR
Verfügbarkeit: Lieferzeit ist 2-4 Tage

Kom hurtigt rundt omkring med dette stilfulde Ninebot by Segway KickScooter elektriske løbehjul E45D med lys på forsiden, siderne og bagsiden med E-MARK-reflekser og en rækkevidde på op til 45 km. Du kan let gemme det i dit bagagerum i bilen eller tage det med ombord på toget eller bussen. Dette elektriske løbehjul vejer 16,4 kg og har en tophastighed på op til 20 km/t.

Design
Takket være vægten på kun 16,4 kg er løbehjulet let at tage med på farten i bilen eller ombord på offentlig transport. De store, robuste hjul, cruise-control samt støddæmpere på for- og bagsiden gør din køretur så behagelig som mulig.

Ydelse
Med en maksimal hastighed på 20 km/t kan du nemt komme til både arbejde eller i skole meget hurtigere, end hvis du gik. Løbehjulet har en rækkevidde på op til 45 km og er udstyret med masser af funktioner, uanset om du skal hurtigt fra punkt A til B eller er på en længere tur.

Køretilstande
Scooteren tilbyder 3 forskellige tilstande - eco-tilstand, standard-tilstand og sport-tilstand.

LED-lys
Takket være LED-lys på både for- og bagsiden er du sikker i trafikken, også selvom det er mørkt.

Smart Battery Management System (BMS)
Den elektriske scooter er udstyret med Smart Battery Management System, der monitorerer batteriydelsen og sikrer at ingen kræfter går til spilde. Det forhindrer overopladning, afladning, kortslutning og endda overophedning.

Ekstra batteri
Slip for at lade op for ofte. Denne elektriske scooter kommer med et ekstra monteret batteri, så den tilbyder op til 45 km rækkevidde.

Segway-Ninebot app
Den elektriske scooter er udstyret med Bluetooth-teknologi, så du kan holde et overblik over scooteren og downloade firmware-opdateringer Segway-Ninebot appen.

N.B:El-løbehjul tåler kun meget begrænset fugt/vand så derfor anbefales det at man ikke anvender et El-løbehjul i regnvejr og at man altid stiller det i tørvejr når det ikke anvendes. I tilfælde af fugt/vand i motoren og elektronikken dækker garantien ikke. Skulle man ved et uheld have kørt i regnvejr anbefales det at man stiller El-løbehjulet ind i et opvarmet rum for at få det tørret så hurtig som muligt og derved minimere risikoen for at El-løbehjulet tager skade.

Inkluderet i pakken:
- Oplader
- Ringeklokke
- Manual

OBS:Motoriserede løbehjul og selvbalancerende køretøjer og motoriserede skateboards er lovliggjort på de danske cykelstier i en forsøgsordning fra januar 2019. Dette gælder kun for køretøjer med en maxhastighed på 20 km/t.