29% Rabatt

Skipper-Rettungsweste Orange BALTIC 1280

  • Skipper hat den neuen schmaleren Kragen und die engen Größenbereiche machen es einfach, eine Weste zu finden, die passt.
  • Die 2 kleinsten Größen, 3-10 und 10-20 hier Schritthosen vom Typ „Biberschwanz“.
  • Die 3 kleinsten Größen verfügen alle über einen Hebegurt hinter dem Kragen.
  • Alle sind mit 2 Reflektoren und einer Pfeife ausgestattet.
  • 5 Jahre Garantie.
Preis ab
31.76 EUR
44.52 EUR
Sie sparen: 12.76 EUR
Verfügbarkeit:

Skipper rednings vest Orange BALTIC 1280

For de to mindste størrelser, 3-10 kg og 10-20 kg, er skridtbuksen af typen "bæverhale" integreret for ekstra sikkerhed og pasform. De tre mindste størrelser har alle en praktisk løftestrop bag kraven, der letter redningsarbejdet og øger sikkerheden.

Ud over den praktiske udformning er Skipper-redningsvestene udstyret med to reflekser og en fløjte, der øger synligheden og muligheden for at tiltrække opmærksomhed i nødsituationer. Den femårige garanti, der følger med, er en ekstra sikkerhedsgaranti, der afspejler producentens tillid til produktets holdbarhed og ydeevne.

Skipper-redningsvestene er det ideelle valg for dem, der ønsker en pålidelig og komfortabel redningsvest med moderne funktioner og forbedret pasform. Uanset om du er en erfaren sejler eller en nybegynder, er Skipper-redningsvesten designet til at opfylde dine sikkerhedskrav og give dig tryghed på vandet.