Marinelageret Sponsor

Impeller 

Impeller til alle de kendte motor mærker

Marinelageret lagerfører et stort udvalg af fleksible impeller fra CEF MARINE i Italien og originale Jabsco impellere. Dette gælder både indenbordsmotorer, vand kølings pumper og påhængsmotorer. CEF har en bred vifte af impeller, som er billigere end de originale impeller, men stadig af en fremragende kvalitet.

Bemærk: Visse Impeller er ikke originale impeller, men af mærket CEF!

Impeller til indenbordsmotorer

1. klasses impeller til indenbordsmotorer!

Bemærk: Disse Impeller er ikke originale impeller.

Vælg motormærke herunder:

Impeller til udenbordsmotorer

1. klasses neopren impeller til udenbordsmotorer!

Bemærk: Disse Impeller er ikke originale impeller, men af mærket CEF!

Vælg motortype herunder:

Antenner til tv og radio

Her finder du alt i antenner til båden

Der findes et hav af forskellige antenner til ethvert formål ombord på båden. VHF antenner, SSB antenne, TV antenne eller AIS antenner alle udført i materiale som kraftig VHF glasfiber antenne til motorbåd. Hvid VHF antenne i et kompakt og modstandsdygtig design udviklet til det maritime miljø, messing, heavy duty til oppustelige nødantenner. Shakespeares Galaxy serien er til når du vil høres på de store afstande, som er perfekte til at monterer på targabøjler og hardtopbåde.

Er det en AIS antenne du søger, så find den her!

Se vores udvalg i antenner til båden herunder:

-12%
Model/varenr.: SH5400-XP

Shakespeare har tilføjet antennen ekstra ydelse med forsølvede elementer til denne fremragende, 1,2 m arbejdshest af en antenne.
Designet i kraftigt glasfiber konstruktion i hvid højglans.
Passer perfekt på Targa bøjler og hardtop både.
Med den lille størrelse er 5400-XP perfekt på toppen, hvor den kan levere maksimal rækkevidde.
De forsølvede dele giver ekstra rækkevidde til brug ved generel kommunikation.

1.895,00 DKK
2.150,00 DKK
Du sparer: 255,00 DKK
Lager: Leveringstid er 2-5 dag(e)
Model/varenr.: 292109
347,94 DKK
Lager: Leveringstid er 2-4 dag(e)

"Stærk kommunikation, sikker navigation og klare signaler - Vælg vores bådantenner for uovertruffen ydeevne til søs!"

Det er vigtigt at vælge den rette antenne og placeringen for at sikre pålidelig kommunikation og modtagelse af signaler ombord på en båd. Faktorer som antennens højde, placering, antenneretning, og kvalitet er alle vigtige overvejelser for at opnå den bedst mulige ydeevne fra antennesystemet.

AIS-antenne (Automatic Identification System): AIS-antenner bruges primært til at sende og modtage AIS-signaler på en båd. AIS er et system, der anvendes til at identificere og spore andre skibe i nærheden, udveksle information om fartøjets position, fart, kurs, og andre relevante oplysninger. En AIS-antenne er normalt monteret øverst på en båd for at sikre en optimal signalmodtagelse og -udsendelse.

  • VHF-antenne (Very High Frequency): VHF-antenner er designet til at modtage og sende VHF-radiobølger. De bruges til kommunikation mellem både og landstationer, samt til nødkommunikation og vejrmeldinger. VHF-antenner er normalt monteret på toppen af bådens mast eller en høj position for at forbedre rækkevidden og signalstyrken.

  • AM/FM-antenne: AM/FM-antenner bruges til at modtage AM- og FM-radiosignaler. De er normalt monteret på toppen af bådens mast eller et andet højt punkt for at undgå forstyrrelser og opnå bedre signalkvalitet. AM/FM-antenner kan være teleskopiske, stænger eller skjulte antenner, der er indbygget i bådens struktur.

  • DAB-antenne (Digital Audio Broadcasting): DAB-antenner bruges specifikt til at modtage digitalt radiobroadcasting-signal. Disse antenner kan være indbygget i bådens elektroniske systemer eller monteret separat, og de skal have en god modtagelse for at sikre en optimal lydkvalitet.

  • Nødantenne: En nødantenne er en kompakt og letanvendelig antenne, der normalt bruges i nødsituationer, hvor den primære kommunikationsantenne er blevet beskadiget eller ødelagt. Nødantenner kan være teleskopiske eller foldebare og kan bruges til VHF, AM/FM eller andre kommunikationsformål.

  • TV-antenne: TV-antenner bruges til at modtage tv-signaler ombord på en båd. Disse antenner kan være direktionelle, hvilket betyder, at de skal justeres i retning af tv-sendemasterne for at opnå optimal modtagelse, eller de kan være omnidirektionelle, hvilket tillader modtagelse af signaler fra flere retninger uden justering