Marinelageret Sponsor

Impeller 

Impeller til alle de kendte motor mærker

Marinelageret lagerfører et stort udvalg af fleksible impeller fra CEF MARINE i Italien og originale Jabsco impellere. Dette gælder både indenbordsmotorer, vand kølings pumper og påhængsmotorer. CEF har en bred vifte af impeller, som er billigere end de originale impeller, men stadig af en fremragende kvalitet.

Bemærk: Visse Impeller er ikke originale impeller, men af mærket CEF!

Impeller til indenbordsmotorer

1. klasses impeller til indenbordsmotorer!

Bemærk: Disse Impeller er ikke originale impeller.

Vælg motormærke herunder:

Impeller til udenbordsmotorer

1. klasses neopren impeller til udenbordsmotorer!

Bemærk: Disse Impeller er ikke originale impeller, men af mærket CEF!

Vælg motortype herunder:

Boatphone

Hjælp til hurtig assistance - Ny App Boatphone

Ny App til dig der sejler kystnært og har telefondækning og samtidig ønsker en ekstra sikkerhed. Boatphone Appèn gør at du kan ringe til både i nærheden ved havari eller ved andre opstået problemer.

På Boatphone Appèn kan du se de andre både på kortet og ved at klikke på båden, får du oplyst telefonnummer på bådens ejer.

Inden du tager ud på din sejltur, kan du se om der er andre både i dit farvand. Boatphone Appèn giver mulighed for at indtaste MMSI-nr og kaldesignal, som bliver vist sammen med dit telefonnummer.

Bliv tester af ny sejler App i testfasen!

Boatphone er stadig helt ny og kun i testfasen, men jo flere der er med i testfasen jo bedre bliver produktet, så Boatphone sætter stor pris på, at bådfolket hjælper til i testfasen.

Få sejlvenner og sejlklubben med og test Boatphone, send gerne spørgmål, ideer og forbedringer på mail til boatphonedk@gmail.com

 

LÆS MERE OM BOATPHONE HER