Marinelageret Sponsor

Impeller 

Impeller til alle de kendte motor mærker

Marinelageret lagerfører et stort udvalg af fleksible impeller fra CEF MARINE i Italien og originale Jabsco impellere. Dette gælder både indenbordsmotorer, vand kølings pumper og påhængsmotorer. CEF har en bred vifte af impeller, som er billigere end de originale impeller, men stadig af en fremragende kvalitet.

Bemærk: Visse Impeller er ikke originale impeller, men af mærket CEF!

Impeller til indenbordsmotorer

1. klasses impeller til indenbordsmotorer!

Bemærk: Disse Impeller er ikke originale impeller.

Vælg motormærke herunder:

Impeller til udenbordsmotorer

1. klasses neopren impeller til udenbordsmotorer!

Bemærk: Disse Impeller er ikke originale impeller, men af mærket CEF!

Vælg motortype herunder:

Sup Boards

Sup Boards er for alle

Efter succesen med introduktionen af ​​vores første Talamex SUP, er det nu tid til yderligere ekspansion. Hvor det første Board var velegnet for begyndere, er F-serien sups udviklet til de mere krævende. Desuden er designet helt opdateret.

Paddleboard er lavet af dobbelt lag PVC med en særlig "drop syning" teknologi, hvor mange tusinde tråde er vævet ind i Boardet som derved kan blæses op med et meget højt tryk. Dette giver maksimal stivhed, der er til gavn for SUP egenskaber.

Hver SUP Board fra F-serien leveres komplet:

SUP, taske, ankel rem, teleskopisk padle, SUP pumpe og et reparations sæt

Model/varenr.: SF-1003

Gul blæsestøbt sit-on-top-kajak til voksne med foldbart rygstøtte og flere fodstøtter for øget komfort. Kajakken har en masse smarte detaljer, der gør en sejltur med denne til en sand fornøjelse.
Standardudstyr: Elastik bagtil for fastgørelse af medbragte sager, opbevaringsluge, bundprop, håndtag, beskyttelsesnet til opbevaring, rygstøtte, hjul i bunden og kopholder. Kajakken er stabelbar, så den fylder mindst muligt ved opbevaring af flere styks.
Kajakken er lavet i UV-bestandig polyethylene med høj densitet.
Husk en pagaj til din kajak. Du finder den 

1.998,00 DKK
Lager: Leveringstid er 2-4 dag(e)
Model/varenr.: 76.704.090

Universal transportvogn, der er ideel til transport af kajak, kano, SUP boards osv.
De store stærke hjul gør det også nemt at transportere over ujævnt terræn. Dækkende er lavet af fast materiale, så du kommer ikke til at skulle bøvle med et fladt dæk!
Den øverste ramme er bøjet i en lille V-form for ekstra stabilitet og også forsynet med tykke vanger for at forhindre skade. Vognen er let at adskille og fylder derfor ikke meget når den skal opbevare. Maksimal belastning er 45 kg. Leveres med bælte

994,00 DKK
Lager: På lager med forventet levering om 5-8 dag(e)