Marinelageret Sponsor

Impeller 

Impeller til alle de kendte motor mærker

Marinelageret lagerfører et stort udvalg af fleksible impeller fra CEF MARINE i Italien og originale Jabsco impellere. Dette gælder både indenbordsmotorer, vand kølings pumper og påhængsmotorer. CEF har en bred vifte af impeller, som er billigere end de originale impeller, men stadig af en fremragende kvalitet.

Bemærk: Visse Impeller er ikke originale impeller, men af mærket CEF!

Impeller til indenbordsmotorer

1. klasses impeller til indenbordsmotorer!

Bemærk: Disse Impeller er ikke originale impeller.

Vælg motormærke herunder:

Impeller til udenbordsmotorer

1. klasses neopren impeller til udenbordsmotorer!

Bemærk: Disse Impeller er ikke originale impeller, men af mærket CEF!

Vælg motortype herunder:

Hold dig forbundet og opdateret, uanset hvor du sejler!

Med vores førsteklasses WiFi-antenner, herunder det anerkendte mærke Glomex, kan du nyde en stabil og hurtig internetforbindelse ombord på din båd.

Vi forstår vigtigheden af at være tilsluttet det digitale univers, selv når du er langt til havs. Vores WiFi-antenner er konstrueret til at forbedre og forstærke signalet, hvilket giver dig en pålidelig og bred dækning af trådløs internetforbindelse. Du kan nemt oprette forbindelse til marinaens eller andre WiFi-hotspots og nyde hurtig browsing, streaming af medieindhold og onlinekommunikation.

Glomex-mærket er kendt for sin høje kvalitet og pålidelighed inden for maritim kommunikation. Vores Glomex WiFi-antenner er designet til at imødekomme de specifikke udfordringer ved sejlads, herunder vind, vejr og saltvand. De er robuste, vandtætte og holdbare, hvilket sikrer, at de kan modstå de maritime miljøers påvirkninger og levere pålidelig ydeevne under alle forhold.

Se vores udvalg i WiFi antenner herunder:

Model/varenr.: 1114221

Internet ombord er meget nemt med Glomex webboat 4G.
Anvend din Smartphone, Tablet, Ipad, PC osv. op til ca. 15 mil fra land.

6.159,00 DKK
Lager: På lager med forventet levering om 2-4 dag(e)

Installationen af vores WiFi-antenner er enkel og problemfri

Vi leverer detaljerede instruktioner, der gør det nemt for dig at montere og konfigurere antennen korrekt. Du kan hurtigt og nemt oprette forbindelse til tilgængelige WiFi-netværk og få adgang til internettet, uanset hvor du befinder dig på vandet.

Vores WiFi-antenner giver dig mulighed for at opretholde kontakt med familie og venner, arbejde online, opdatere dine sociale medier og endda streame dine foretrukne film og tv-programmer, mens du sejler. Du kan være sikker på at have en stabil og pålidelig internetforbindelse, der holder dig tilsluttet det digitale univers, uanset hvor eventyret fører dig hen.

Opgrader din båds internetoplevelse med vores førsteklasses WiFi-antenner fra Glomex. Nyd hurtig, stabil og bred dækning af trådløs internetforbindelse, uanset hvor du sejler. Med vores pålidelige WiFi-antenner kan du opretholde forbindelsen, udforske online muligheder og nyde en sømløs internetoplevelse ombord på din båd.