Marinelageret Sponsor

Impeller 

Impeller til alle de kendte motor mærker

Marinelageret lagerfører et stort udvalg af fleksible impeller fra CEF MARINE i Italien og originale Jabsco impellere. Dette gælder både indenbordsmotorer, vand kølings pumper og påhængsmotorer. CEF har en bred vifte af impeller, som er billigere end de originale impeller, men stadig af en fremragende kvalitet.

Bemærk: Visse Impeller er ikke originale impeller, men af mærket CEF!

Impeller til indenbordsmotorer

1. klasses impeller til indenbordsmotorer!

Bemærk: Disse Impeller er ikke originale impeller.

Vælg motormærke herunder:

Impeller til udenbordsmotorer

1. klasses neopren impeller til udenbordsmotorer!

Bemærk: Disse Impeller er ikke originale impeller, men af mærket CEF!

Vælg motortype herunder:

Sejlertøj, Sejlersko og sejlerure

Stort udvalg maritimt sejlertøj

For enhver sejler er sejlertøj en vigtig del af udstyret, da det beskytter mod vind, vand og kulde. Det er især vigtigt at have det rigtige sejlertøj, når man sejler om vinteren, da de kolde temperaturer og den skarpe vind kan gøre sejladsen til en udfordring.

Vi har et stort udvalg af sejlertøj til enhver sejler, uanset om du er en erfaren sejler eller nybegynder. Vores udvalg inkluderer poloer, trøjer, fleece- og t-shirts, shorts, bælter, sejlerjakker, sejlerbukser og sæt, dunjakker, fleece jakker og veste, undertøj, termotøj, sejlersko, sejlerstøvler, huer, hatte, caps, sejlerhandsker, sejlerknive, dolk, knive, solbriller, neopren sokker og neopren støvler, tørdragter, våddragter, sejlerure, plejemidler til dit sejlertøj og sejlertasker.

Herunder kategorier under sejlertøj:

Model/varenr.: D8742L

Guy Cotten Kodiak sweater

God kombination af en varm sweater med beskyttelse på front og ærmer

  • Varm åndbar fleece
  • Let, behagelig at have på, slidstærk
  • Hætten er meget fleksibel og kan spændes ind og låses i begge sider.
  • Udstyret med en stærk lynlås
  • Nederste del på fronten er beskyttet med PVC og samtidig også en lomme
  • Ærmerne er beskyttet med PVC til midt på overarm
  • Ærmerne har manchetter af neopren ved håndled
  • Farve marineblå
  • Findes i str. S - 3XL
850,00 DKK
Lager: På lager

Stort udvalg i maritimt sejlertøj 

Vi hos Marinelageret er stolte over at tilbyde sejlertøj fra GILL, som er en af verdens førende producenter af teknisk sejlertøj. GILL er et klassisk engelsk mærke, som i mere end 40 år har specialiseret sig i at producere sejlertøj af høj kvalitet. Deres tøj er designet til at beskytte sejlere mod de mest ekstreme vejrforhold, og de bruger kun de bedste materialer og teknologier i deres produkter.

Vi har et stort udvalg af sejlertøj fra GILL, som er perfekt til ethvert formål, uanset om du er på udkig efter en let jakke til en solskinsdag eller en varm dunjakke til de kolde vinterdage. Med vores udvalg kan du være sikker på, at du får tøj af høj kvalitet, der beskytter dig mod elementerne. GILL er det eneste firma, som koncentrerer alle deres kræfter og energi på at designe og producere det bedste tekniske sejlertøj på markedet, til fordel for dig som sejler.

GILL bruger kun de bedste tekniske tekstiler og materialer i deres produktion, og alt er gennemtestet såvel hos GILL som på verdenshavene. GILL vægter design og funktion højt for en super komfort. Når det drejer sig om sejlertøj, er funktionalitet ikke den eneste vigtige faktor. Din komfort er også en væsentlig faktor. Derfor er det vigtigt at finde det sejlertøj, der passer til dig. Hos Marinelageret fører vi kun mærker af den bedste kvalitet, og på vores hjemmeside kan du finde de nødvendige oplysninger og vejledning.

Sejlertøj er utrolig vigtigt, især hvis man sejler om vinteren, hvor frost og kulde godt kan bide ekstra hårdt i næsen. Da vand køler 30 gange hurtigere end luft, er det afgørende, at udstyret er i orden. At være kold og våd kan desværre godt sætte en dæmper på humøret, når man er ude at sejle, så man skal finde det rigtige sejlertøj.

Sejlertøj er alt fra skridsikre sko til vandtætte varme jakker. Vi ved, hvor vigtigt sejlertøj er for at du kan nyde havet, så hos Marinelageret fører vi kun mærker af den bedste kvalitet.

Sejlertøjet består af tre lag; Base-layer, som sørger for at transportere sveden væk fra din krop, så du bliver holdt tør. Mid-layer, som er et isolerende lag, der holder dig varm og opvarmer den stillestående luft inden under dit tøj og holder på din kropsvarme. Og til sidst Shell-layer, som er lavet af et materiale, der er både vandtæt og tillader din krop at ånde, så det er komfortabelt. Det skal kunne beskytte mod vind, vand og kul