Marinelageret Sponsor

Impeller 

Impeller til alle de kendte motor mærker

Marinelageret lagerfører et stort udvalg af fleksible impeller fra CEF MARINE i Italien og originale Jabsco impellere. Dette gælder både indenbordsmotorer, vand kølings pumper og påhængsmotorer. CEF har en bred vifte af impeller, som er billigere end de originale impeller, men stadig af en fremragende kvalitet.

Bemærk: Visse Impeller er ikke originale impeller, men af mærket CEF!

Impeller til indenbordsmotorer

1. klasses impeller til indenbordsmotorer!

Bemærk: Disse Impeller er ikke originale impeller.

Vælg motormærke herunder:

Impeller til udenbordsmotorer

1. klasses neopren impeller til udenbordsmotorer!

Bemærk: Disse Impeller er ikke originale impeller, men af mærket CEF!

Vælg motortype herunder:

Bovpropeller

Bovpropellen gør havnemanøvrer til en leg

Du nærmer dig destinationen, og det betyder at du om 10 minutter skal forsøge at lægge til kaj i en havn, du ikke tidligere har været i. Tanken om de mange øjne der hviler på dig, mens du febrilsk forsøger at få båden korrekt ind til kajen, får din puls og adrenalin til at stige i kroppen.

Kender du ovenstående situation? Sådan skal det selvfølgelig ikke være, og det er hér en bovpropel kommer ind i billedet. Med en bovpropel monteret på båden, bliver det en leg at manøvrere rundt i havnen, så du kan nyde indsejlingen i stedet for at frygte den. Det er sådan, det skal være!

Stort udvalg af bovpropeller hos Marinelageret

Hos Marinelageret finder du et stort udvalg af bovpropeller fra Max Power, som er blandt de absolut foretrukne mærker hos mange bådbyggere verden over. Vi fører ligeledes et bredt sortiment af tilbehør og tunnelrør til bovpropeller, som du også finder i underkategorierne herunder. 


VÆLG KATEGORI HERUNDER:

Model/varenr.: 1442181

Quicke Bovpropellerkit BTQ 125 er en kraftfuld og pålidelig bovpropeller, der er specielt designet til at give en effektiv og sikker manøvrering af både. Med en motor på 2,2 kW og en diameter på 125 mm er denne bovpropeller i stand til at generere et stærkt og konstant thrust, der gør det muligt for din båd at manøvrere sikkert og præcist, selv under vanskelige vejrforhold.

 

13.339,00 DKK
Lager: På lager med forventet levering om 2-4 dag(e)

Se her hvordan du selv montere en BovPropel