Marinelageret Sponsor

Impeller 

Impeller til alle de kendte motor mærker

Marinelageret lagerfører et stort udvalg af fleksible impeller fra CEF MARINE i Italien og originale Jabsco impellere. Dette gælder både indenbordsmotorer, vand kølings pumper og påhængsmotorer. CEF har en bred vifte af impeller, som er billigere end de originale impeller, men stadig af en fremragende kvalitet.

Bemærk: Visse Impeller er ikke originale impeller, men af mærket CEF!

Impeller til indenbordsmotorer

1. klasses impeller til indenbordsmotorer!

Bemærk: Disse Impeller er ikke originale impeller.

Vælg motormærke herunder:

Impeller til udenbordsmotorer

1. klasses neopren impeller til udenbordsmotorer!

Bemærk: Disse Impeller er ikke originale impeller, men af mærket CEF!

Vælg motortype herunder:

Få et stærkt netværk ombord på båden!

Et stabilt trådløst netværk er et abosolut must, når der skal streames stabilt i høj hastighed og kvalitet. Uanset om det er musik- eller video-streaming, og om det foregår via Apple Airplay, Google Chromecast eller direkte fra en TV boks eller Hi-Fi streaming afspiller. Uanset om apparater er forbundet med et netværkskabel (som stadig giver den bedste stabilitet), streames oftest fra en tablet eller mobil telefon, som er trådløs.

Vi anbefaler altid man får en Wi-Fi løsning der passer til det individielle behov, uanset om det er en mobile bredbåndsløsning med indbygget Wi-Fi eller en større villa med behov for flere Wi-Fi access points af højere kvalitet. 

Se vores udvalg i 4G/5G og Wifi netværk/antenneudstyr herunder:

Model/varenr.: ST-4GLTER300

Med denne trådløse router kan du dele din 4G LTE internetforbindelse overalt, med enhver kablet eller trådløs enhed med Router 300 fra strong.

789,00 DKK
Lager: På lager
Model/varenr.: TX-109500

Hi-Tech TERTEK internet antenne til campingvognen eller båden. For optimal 3G/4G og 5G LTE modtagelse af internet. 360 graders udendørs antenne, der er beregnet til modtagelse af de frekvenser der bruges til mobil data.

1.499,00 DKK
Lager: Leveringstid er 2-4 dag(e)
Model/varenr.: TX-109602

Antenne Triax 5G LTe for bedre 3G, 4G og 5G dækning på LTe bredbånds modem. Der medfølger mastbeslag og 2 meter kabel med SMA stik. Kan anvendes ude og inde, til arbejde, afslapning og online spil – hurtigt og pålideligt, uanset hvor du er.

424,00 DKK
Lager: Leveringstid er 2-4 dag(e)

Netværkskabler hvide kategori 6 i standard kvalitet (uskærmet, CCS), som kan benyttes op til 10 Gbps netværk. Velegnet til forbindelse af f.eks. computer eller et TV til en router, switch eller lign.

Pris fra
36,00 DKK
Lager: Leveringstid er 2-4 dag(e)

Netværkskabler sorte kategori 6 i standard kvalitet (uskærmet, CCS), som kan benyttes op til 10 Gbps netværk. Disse CAT6 netværkskabler er velegnet til forbindelse af f.eks. computer eller et TV til en router, switch eller lign. 

Pris fra
36,00 DKK
Lager: Leveringstid er 2-4 dag(e)

Kraftigt udendørs netværkskabel kategori 6 UTP i høj kvalitet med kobber lederer. Kablet er monteret med RJ45 stik og er UV samt vand bestandigt.

Pris fra
118,00 DKK
Lager: Leveringstid er 2-4 dag(e)